fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Гостьовий практикум

Гостьовий практикум "Баланс 4-х стихій" - природовідповідні вправи для студентів ІІ курсу, факультету фізичного виховання від автора В.А. Полякова

Наразі для студентів закладів вищої освіти стали популярними гостьові лекції від викладачів інших вишів, практики від відомих професіоналів, зустрічі з новаторами й майстрами різних спеціальностей. 29 листопада 2023 року для студентів 2-го курсу факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка практичне заняття провів автор відомого комплексу психофізичних вправ "Баланс 4-х стихій" і організатор Міжнародної Громадської Спілки "Міжнародна наукова школа універсології" - Поляков Віталій Андрійович.
Віталій Андрійович у прямому ефірі подав основи здорового природовідповідного способу життя на прикладі виконання комплексу ранкових заходів: налаштування на програму нового дня та відомі розвивальні вправи гармонійного впливу - "Баланс 4-х стихій".
Відгуки студентів після заняття:
"Вправи складнокоординаційні та цікаві! Одночасно робити рухи, уявляти стихії, формувати свої образи успішного життя та поєднувати з ритмічним диханням було дуже важко! Сподобався вчитель – одночасно динамічно виконував вправи та коментував – вищий пілотаж педагогічної майстерності. Є чому вчитися для майбутньої професійної діяльності. Дякуємо".
Чекаємо наступних зустрічей.