pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Notice

Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.
Кафедра мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв проводить профорієнтацію з учнями міста та області

Кафедра мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв проводить профорієнтацію з учнями міста та області

1 та 4 березня відбулися профорієнтаційні заходи в КЗ «НВО» Ліцей 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів» та КЗ «Ліцей «НУШ» м. Кропивницького з учнями 11-х класів, організовані кафедрою мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв (завідувачка кафедри доцент Стрітьєвич Т. М., доценти Локарєва Ю. В., Кулікова С. В.).

Говорили про імідж і престижність, переваги та пріоритет творчих спеціальностей (Музичне мистецтво, Образотворче мистецтво), а саме: креативність і творча самореалізація, потужний професорсько-викладацький склад, оновлення програм новими мультимедійними дисциплінами, широкий спектр працевлаштування, лояльні умови вступної кампанії, лекції з арт-терапії й сертифікована програма британського композитора, професора Единбурзького університету Найджела Осборна; можливість отримати подвійний диплом Поморської академії у м. Слупську (Польща) та реалізація творчого потенціалу в педагогічній, науково-дослідницькій, концертно-просвітницькій діяльності при проведенні різноманітних арт-івентів, арт-комунікаційних проєктів, різних інсталяцій, перформансів, хепенінгів, волонтерських майданчиків, мистецьких благодійних акцій тощо.

Дякуємо студентам музичного відділення Царенку К., Васютинському М., Богуненку Д., Мисеврі О., Зінченко А. за прекрасний імпровізований концерт, розповідь про студентське життя й залучення учнів до вступу на  творчі спеціальності факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦДУ ім. В. Винниченка.

Особлива вдячність за організацію та теплий прийом заступникам директорів закладів з навчально-виховної роботи Шевченко І. Г. та Струсинській А. В.

{gallery}news_2024/pedfak/03/04-03-16-20{/gallery}