International Activities

ЦДУ ім. В.Винниченка взяв участь в заході

ЦДУ ім. В.Винниченка взяв участь в заході "Можливості участі українських партнерів у міжнародних Програмах ЄС Interreg Europe/URBACT"

27 березня 2024 року об 11:00 в приміщенні Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати під егідою Регіонального офісу міжнародного співробітництва у Кіровоградській області відбувся презентаційний захід "Можливості участі українських партнерів у міжнародних Програмах ЄС Interreg Europe/URBACT".

Від Центральноукраїнського державного університету ім. В.Винниченка представниками на заході були: проректор з наукової роботи Лілія Клочек, керівник міжнародного відділу Тетяна Саркісян та професор кафедри менеджменту та підприємництва Олександр Левченко.

Захід відбувся в рамках реалізації проєкту "Підтримка запуску Програми ЄС Interreg Europe/URBACT в Україні", завданням якого є покращення обізнаності регіонів щодо участі в програмах міжрегіонального співробітництва ЄС, досвіду роботи регіональних та місцевих органів влади з європейськими програмами та партнерами відповідно до стандартів проектного менеджменту ЄС.

Спікерами заходу були: представники Департаменту координації міжнародної технічної допомоги Секретаріату Кабінету Міністрів України та Українського інституту міжнародної політики.

Основні питання, що будуть висвітлені в програмі заходу:

  • тематичні напрямки Програми ЄС Interreg Europe/URBACT;
  • умови та можливості долучитися до проектів програми для українських | партнерів;
  • корисні поради та практичні рекомендації щодо участі в програмах.

2