Оголошення

Підготовка до участі у конкурсному відборі проєктів фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок МОН фінансування, яких розпочнеться у 2024 році

З метою підготовки до конкурсного відборі наукових проєктів МОН фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, а також фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок молодих учених, що будуть виконуватись у 2024 році за рахунок коштів державного бюджету розпочати оформлення проєктів та відповідної документації.

instructionНауковим колективам кафедр розпочати оформлення проєктів за встановленими формами (додаток 1-3, 7), провести самооцінювання проєкту за формою науково-експертного висновку з оцінювання (додаток 4-6, 8), підписати листи-підтримки організацій (підприємств), розробити калькуляцію.

Орієнтовано до 15 вересня 2023 року до науково-дослідної частини подати проєкти за встановленими зразками. Подальші інструкції щодо участі у конкурсі будуть відповідно наказу МОН.

Консультації з питань підготовки та оформлення документів: фахівець науково-дослідної частини Сільченко Юлія Юріївна (213 кабінет); [email protected]

Додаток 1 – Форма проєкту фундаментального дослідження

Додаток 2 – Форма проєкту прикладного дослідження

Додаток 3 – Форма проєкту науково-технічної (експериментальної) розробки

Додаток 4 – Науково-експертний висновок з оцінювання проєкту на проведення фундаментального дослідження

Додаток 5 – Науково-експертний висновок з оцінювання проєкту на проведення прикладного дослідження

Додаток 6 – Науково-експертний висновок з оцінювання проєкту науково-технічної (експериментальної) розробки

Додаток 7 – Форма проєкту (конкурс молодіжних проєктів)

Додаток 8 – Науково-експертний висновок (конкурс молодіжних проєктів)