Інклюзивна освіта

Успіх студенток факультету фізичного виховання на змаганнях ХІХ літньої Універсіади України з художньої гімнастики

Успіх студенток факультету фізичного виховання на змаганнях ХІХ літньої Універсіади України з художньої гімнастики

З 14 по 16 травня 2024 р. на факультеті фізичного виховання відбулися змагання ХІХ літньої Універсіади України з художної гімнастики.

У змаганнях взяли участь 12 закладів вищої освіти. Команда Центральноукраїнського державного університету у складі студенток спеціальності 014.11 Середня Освіта (Фізична культура) Юлії Мизіної (1 курс), Анастасії Долбенко (1 курс), Єлизавети Карачун (1 курс), Юлії Фесюк (1 курс), Єви Кишлян (2 курс), Анастасії Карлової (2 курс), Кучеренко Дар’ї та Сізової Ангеліни (3 курс) вибороли 4 комплекти медалей у командній першості та 5 в особистому багатоборстві.

3new У командному заліку серед ЗВО наш університет посів 2 місце, поступившись Львівському державному університету фізичної культури імені Івана Боберського. У групових вправах з 5 обручами студентки посіли 1 місце, а у вправі з м’ячами та стрічками – 2 місце. В особистій першості майстер спорту України Дар’я Кучеренко виборола бронзову медаль. В окремих видах багатоборства (м’яч, булави, стрічка) Дар’я Кучеренко посіла 3 місце, Ангеліна Сізова у вправі з булавами – 2 місце. У загальному рейтингу команда набрала 962,8 очок.
Вітаємо команду спортсменок і тренера – доцента кафедри теорії і методики фізичного виховання Ольгу Шевченко!

2new