International Activities

Оголошується конкурсний набір студентів на навчання у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) протягом осіннього семестру 2017-2018 н.р. в рамках міжнародної двосторонньої угоди

В академічному обміні можуть взяти участь студенти всіх спеціальностей, крім студентів 1 курсу та останнього семестру випускного курсу, всіх освітніх рівнів державної та комерційної форм навчання. Договір про співпрацю між КДПУ ім. В. Винниченка і Поморською академією в м. Слупськ (Польща) надає можливість студентам нашого університету паралельно навчатися та здобувати освіту у державному польському вищому навчальному закладі протягом семестру безкоштовно. Поморська академія забезпечує студентам безкоштовне проживання у гуртожитку.

Для навчання за програмою обміну потрібно звернутися до начальника відділу міжнародних зв'язків Ляшук А.М. (каб. 215, 5-ти поверховий корпус) і заповнити необхідні документи. При собі мати ксерокопію закордонного паспорта (сторінка з фотографією та особистими даними), ксерокопію студентського квитка, характеристику від куратора ECTS факультету.

Термін подачі документів — з 17.05.2017 по 12.06.2017.

Інформацію надано науковим відділом