Історії успішних випускників

Андрій Мороз -  спортивний журналіст,  інструктор Федерації Айкідо і Будо  м. Кіровограда  (І дан)

Андрій Мороз - спортивний журналіст, інструктор Федерації Айкідо і Будо м. Кіровограда (І дан)

Навчання на нашій спеціальності цікаве й водночас легке

Той, хто каже, що йомуважко, або кривить душею, або ледачкуватий, або просто вибрав не ту професію. Щоб було легко, треба ставити перед собою найвищі цілі, робити усе, щоб бути найкращим.

Ви можете не досягнути своєї мети, проте сам процес вашого сходження до обраної вершини однозначно піде вам на користь, зробить вас сильнішими. В іншому випадку краще не починати взагалі. І це стосується не лише навчання.

Зазвичай, люди дуже переймаються за працевлаштування. Не у всіх з цим складається відразу. Треба не розчаровуватися в собі та розуміти свої невдачі, зараз такий час, що в багатьох людей проблеми з роботою. Та це не смертельно, не варто опускати руки. Вас помітять, якщо ви щось для того робитимете.

Як поєднати спорт, навчання й журналістику?

Просто. Це все одне ціле. Я просто роблю речі, які мені подобаються і які, можливо, допоможуть у житті. Якщо людина зацікавлена у чомусь, вона встигатиме це зробити. А я багато в чому зацікавлений, намагаюсь встигати, хоч і не завжди виходить.

Не тішу себе ілюзіями. Відразу редактором ВВС я не буду. Життя покаже.

Скажу одне: хочу жити в достатку, заробляти хороші гроші, щоб прогодувати сім'ю. Це моя мета, якої я щодня потроху досягаю. Як я її досягну – з допомогою фаху чи ні, покаже час. Головне її досягнути.

До того ж, життя коротке, щоб у чомусь собі відмовляти. Тим паче, у здійсненні мрій.