UNIVERSITY NEWS

У ЦДУ відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії

У ЦДУ відбувся захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії

5 березня відбувся захист дисертаційного дослідження Семенової Олени Юріївни з теми: «Андрагогічний підхід у підготовці здобувачів вищої освіти» на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань: 01 Освіта, за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні науки у Спеціалізованій вченій раді, створеній на підставі рішення Вченої ради Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка від 25 грудня 2023 року (наказ про введення в дію ухвали Вченої ради № 242 - ун від 26 грудня 2023 року) з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації.

Головував декан факультету педагогіки, психології та мистецтв Центральноукраїнського державного університету імені В. Винниченка, доктор педагогічних наук, професор Галета Ярослав Володимирович.

Рецензентами виступили: доктор педагогічних наук, професор кафедри педагогіки та спеціальної освіти Окольнича Тетяна Володимирівна (Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка) і кандидат педагогічних наук наук, доцент кафедри педагогіки та спеціальної освіти Бабенко Тетяна Василівна (Центральноукраїнський державний університет імені Володимира Винниченка).

Опоненти: доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри педагогіки, психології, початкової, дошкільної освіти та управління закладами освіти Біда Олена Анатоліївна (Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ, м. Берегово) і доктор педагогічних наук, професор кафедри романо-германської філології та методики викладання іноземних мов Цокур Ольга Степанівна (Міжнародний гуманітарний університет).

Інформацію підготував Ярослав ГАЛЕТА