UNIVERSITY NEWS

Філологи – переможці Всеукраїнського конкурсу есеїв учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

Філологи – переможці Всеукраїнського конкурсу есеїв учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко»

9 березня 2024 року – до 210 річниці з дня народження Великого Кобзаря – організатори та члени журі Всеукраїнського конкурсу есеїв учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» оприлюднили реєстр переможців та номінантів.

Щиро вітаємо Попову Марію Олександрівну, студентку ІІ курсу бакалаврату спеціальності 014.01 Середня освіта (Українська мова і література) факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій (науковий керівник – професор С.Л.Ковтюх) із заслуженим І місцем.

30 балів – найбільше – отримали 4 студенти з усієї України.

Марійка – на другій позиції.

Бажаємо Марії, щоб мовознавчий талант у симбіозі з працьовитістю сприяв підкоренню нових Говерл та Еверестів, нехай буде все так, як вона планує та про що молить Бога.

Студент І курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 014.01 Середня освіта (Українська мова і література) факультету української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій Бричка Максим Ігорьович, який минулого року посів ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі есеїв учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко», цього року потрапив до числа номінантів (науковий керівник – професор С.Л.Ковтюх).

Зичимо Максимові творчої легкості й окриленості, нових ідей та натхнення для їхнього втілення.