• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

“Успіхи випускників”: Тетяна Шишацька — випускниця факультету педагогіки та психології, арт - директор імідж-центру “Ольга”

Наша постійна рубрика про успішних випускників продовжує збагачуватися новими життєвими історіями.

Завжди бути в ритмі, креативно підходити до будь-якого завдання,  встигати виховувати двох маленьких дітей та працювати арт-директором в імідж-центрі “Ольга” - це дуже відповідально та поважно. Як встигати та завжди бути в русі життя, поділилася  випускниця факультету педагогіки та психології Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка — Тетяна Шишацька.

img 01

Майбутній педагог...

Рішення вступити на факультет педагогіки та психології прийшло з того моменту, як я почала викладати перші уроки в імідж - центрі “Ольга”. Можливо, в більшій мірі вдячна  за це рішення, директору імідж - центру Вікторії Вагжановій. Саме вона порадила вступати на факультет педагогіки та психологїї, так як побачила в мені майбутнього педагога!

img 02

Гордість за свої досягнення...

Найважливіше - це моя сім'я. Люблячий чоловік, який допомагає і в усьому підтримує мене і звичайно ж мої діти, два моїх щастя - дочка і син!

Друге моє досягнення - це моя робота. Я арт-директор школи естетичного виховання імідж-центру «Ольга», який на сьогоднішній день активно і досить успішно працює над розвитком дитячої творчості в різних напрямках: моделінгом, театральному і кіномистецтві! Наші вихованці беруть участь у багатьох творчих фестивалях-конкурсах, також в зйомках як в Кіровограді, так і на території Одеської кіностудії, деякі з них вже можуть похвалитися своїми досягненнями в якості ведучих!Я вважаю, що результати дітей — результати праці педагогів.

img 03

Діти повинні пишатися...

Шалений ритм життя... Але, завдяки чудовим бабусям я встигаю все! Ніколи НЕ вважала дітей перешкодою в своєму розвитку , навпаки , діти - це стимул жити , крутиться , до чого - то прагнути , рости і розвиватися ! Діти повинні пишається своїми батьками !

Студентські роки...    

П'ять років навчання... Напевно, найбільше запам'ятався момент державних іспитів. Коли ти розумієш, що ось він, момент до якого ти   прагнув, готувався, боявся, нервував, а потім дві години пролітають, як одна мить і оголошення результатів, така довгоочікувана мить, п'ятірка і все, диплом в твоїх руках.

Натхнення від роботи...

Головне моє натхнення - це колектив дітей і батьків імідж - центру «Ольга»! Дітей, які прагнуть чогось досягти. Батьків, які готові вкладати в розвиток своїх дітей!Завдяки батьківській підтримці і досвіду наших викладачів, ми прагнемо до висот!

Спеціальність допомагає...

По-перше, для себе, тому що я виховую двох дітей! По- друге, в моїй роботі дуже важливим є вміння спілкуватися з дітьми, зацікавити і піднести предмет так, щоб їм було цікаво творити і розвиватися!

Рецепт...

Студентські роки неперевершені! Щоб досягти, того чого хочеш, треба вчитися, прагнути до знань й завжди бути готовим викластися на всі 100 %.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись