• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Інформаційна сторінка приймальної комісії

Рішення приймальної комісії ЦДУ ім.В.Винниченка

2023 рік
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 05 грудня 2023 року, протокол № 66 про
    1. Про переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
    2. Про переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формами здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 19 жовтня 2023 року, протокол № 65 про
    1. Переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
    2. Переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формами здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 06 жовтня 2023 року, протокол № 64 про
    1. Затвердження додаткових вимог до осіб, зарахованих на навчання для здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Зміну строку навчання вступника, зарахованого на навчання за спеціальністю 053 Психологія другого (магістерського) рівня вищої освіти за іншою спеціальністю.
    3. Затвердження додаткових вимог до осіб, зарахованих на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основи НРК5 або бакалавра за іншою спеціальністю зі скороченим строком навчання відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 26 вересня 2023 року, протокол № 63 про
    1. Затвердження результатів співбесіди з англійської мови замість ЄВІ, фахового іспиту замість ЄФВВ від 25 вересня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    2. Затвердження результатів творчих конкурсів від 25 вересня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    3. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    4. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    5. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року як таких, що виконали вимоги до зарахування.
    6. Зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року як таких, що виконали вимоги до зарахування.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 25 вересня 2023 року, протокол № 62 про
    1. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 22 вересня 2023 року, протокол № 61 про
    1. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі особи на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    3. Допуск до складання творчого конкурсу із фізичної підготовки особи на основі ПЗСО, яка вступає на 1 курс денної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, відповідно до конкурсної пропозиції на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    4. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    5. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ для здобуття ступеня магістра на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 21 вересня 2023 року, протокол № 60 про
    1. Переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
    2. Переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формами здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 18 вересня 2023 року, протокол № 59 про
    1. Зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на вакантні місця ліцензованого обсягу 2023 року.
    2. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та конкурсних пропозицій на вакантні місця ліцензованого обсягу 2023 року.
    3. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною формою та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій).
    4. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та конкурсних пропозицій на вакантні місця ліцензованого обсягу 2023 року.
    5. Повернення невикористаних місць державного замовлення державному замовнику за освітнім ступенем бакалавра.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 15 вересня 2023 року, протокол № 58 про
    1. Затвердження результатів співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 14.09.2023 осіб на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб
    2. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб
    3. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб
    4. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 13 вересня (18:00) 2023 року, протокол № 57 про
    1. Відрахування зі складу студентів осіб, які не завершили навчання за державним або регіональним замовленням за бакалаврським ступенем вищої освіти та отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення у порядку, передбаченому пунктом 5 розділу IX Правил прийому, однак не приступили до навчання у зв’язку з неможливістю відшкодування до державного або місцевого бюджету коштів, витрачених на оплату послуг з підготовки фахівців, відповідно до Порядку відшкодування коштів державного або місцевого бюджету, витрачених на оплату послуг з підготовки фахівців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2015 року № 658, та скасувати відповідний наказ про зарахування, виданий ректором ЦДУ ім. В. Винниченка в частині, що стосується цих осіб, згідно зі списком.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    3. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    4. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    5. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 13 вересня (18:00) 2023 року, протокол № 56 про Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів 14 вересня 2023 року замість ЄФВВ для здобуття ступеня магістра на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 11 вересня (17:00) 2023 року, протокол № 55 про
    1. Затвердження результатів співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів замість ЄФВВ, фахових іспитів вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    2. Затвердження результати творчих конкурсів від 11 вересня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій на доборі (вакантні місця ліцензованого обсягу) 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 11 вересня (09:00) 2023 року, протокол № 54 про
    1. Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб на основі ПЗСО та НРК5, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій на доборі у 2023 році за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    2. Допуск до участі у конкурсному відбор для здобуття ступеня бакалавра, на основі ПЗСО та НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти у розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі 2023 року за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    3. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ для здобуття ступеня магістра на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти відповідно до конкурсних пропозицій на доборі у 2023 році а кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    4. Допуск до участі у конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра, на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти у розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі 2023 року а кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 08 вересня 2023 року, протокол № 53 про
    1. Зарахування осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Переведення на вакантне місце державного замовлення особи пільгової категорії, зарахованої на навчання за спеціальністю 081 Право для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною очною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 07 вересня 2023 року, протокол № 52 про
    1. Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб на основі ПЗСО та НРК5, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до участі у конкурсному відбор для здобуття ступеня бакалавра, на основі ПЗСО та НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти у розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій на доборі 2023 року.
    3. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ для здобуття ступеня магістра на основі НРК6/НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти відповідно до конкурсних пропозицій на доборі у 2023 році.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 06 вересня 2023 року, протокол № 51 про
    Зарахування осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 31 серпня 2023 року, протокол № 50 про
    Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб  в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 30 серпня (17:00) 2023 року, протокол № 49 про
    1. Зарахування вступників за результатами конкурсного відбору, які до 17:00 30 серпня 2023 року виконали вимоги для зарахування на 1 курс денної форми здобуття освіти за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 113 Прикладна математика, 032 Історія та археологія, 014 Середня освіта (Фізика та астрономія), 035 Філологія (українська мова та література), 053 Психологія.
    2. Зарахування вступників за результатами конкурсного відбору, які 17:00 30 серпня 2023 року виконали вимоги для зарахування на 1 курс заочної форми здобуття освіти за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 081 Право, 053 Психологія.
    3. Зарахування вступників до докторантури для здобуття наукового ступеня доктора наук за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 035 Філологія.
    4. Переведення на місця державного замовлення осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей.
    5. Запит на виділення додаткових місць державного замовлення для осіб з числа дітей соціально незахищених категорій та інших осіб, які претендують на виділення додаткового бюджетного місця.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 30 серпня (09:00) 2023 року, протокол № 48 про
    1. Про зарахування осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за державним замовленням в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Про рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 29 серпня 2023 року, протокол № 47 про
    1. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною формою та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій).
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 25 серпня 2023 року, протокол № 46 про
    Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти за державним замовленням в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 21 серпня 2023 року, протокол № 45 про
    Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 18 серпня (15:00) 2023 року, протокол № 44 про
    Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 18 серпня (11:00) 2023 року, протокол № 43 про
    1. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за денною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 16 серпня 2023 року, протокол № 42 про
    1. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною формою здобуття освіти на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною формою формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій).
    3. Переведення на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб для здобуття ступеня бакалавра.
    4. Повернення невикористаних місць державного замовлення.
    5. Запит на виділення додаткових місць державного замовлення для осіб з числа дітей соціально незахищених категорій та інших осіб, які претендують на виділення додаткового бюджетного місця
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 15 серпня (17:30) 2023 року, протокол № 41 про
    Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 15 серпня (17:00) 2023 року, протокол № 40 про
    1. Про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності від 15 серпня 2023 року, та результатів вступного іспиту з іноземної мови від 11 серпня  2023 року особи, яка у зв’язку за станом здоров’я не змогла бути присутньою на вступному іспиті з іноземної мови, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття  першого наукового ступеня доктора філософії та допуск до участі в конкурсному відборі за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності від 15 серпня 2023 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії та допуск до участі в конкурсному відборі за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 15 серпня (11:00) 2023 року, протокол № 39 про
    1. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною формою та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій).
    3. Зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб у розрізі спеціальностей (спеціалізацій) та конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 11 серпня 2023 року, протокол № 38 про
    1. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 10 серпня 2023 року, протокол № 37 про
    1. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 09 серпня 2023 року, протокол № 35 про
    1. Зарахування осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти за державним замовленням в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Зарахування осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти за державним замовленням в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Рекомендацію до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 07 серпня 2023 року, протокол № 32 про
    1. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 04 серпня 2023 року, протокол № 31 про
    1. Рекомендація до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за кошти державного бюджету за денною та заочною формами здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Рекомендація до зарахування на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за кошти державного бюджету за денною та заочною формами здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 03 серпня 2023 року, протокол № 29 про
    1. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 01 серпня 2023 року, протокол № 27 про
    1. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Відмови в участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра за за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 31 липня 2023 року, протокол № 26 про
    1. Результати творчих конкурсів від 31 липня 2023 року з фізичної підготовки та хореографії осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року виключно за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 28 липня 2023 року, протокол № 25 про
    1. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 27 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 27 липня 2023 року, протокол № 24 про
    1. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 27 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 26 липня 2023 року, протокол № 23 про
    1. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 26 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Допуск до складання творчих конкурсів на 31 липня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії осіб, які до 18:00 25 липня  зареєстрували заяви на участь у творчих конкурсах та вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 25 липня 2023 року, протокол № 22 про
    1. Внесення змін до Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка 2023 року.
    2. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 25 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 24 липня 2023 року, протокол № 21 про
    1. Внесення змін до Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка 2023 року.
    2. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 24 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Допуск до складання співбесід замість ЄВІ, фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі НРК5 за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
    6. Допуск до участі в конкурсному відборі осіб на навчання для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю за денною та заочною формою здобуття освіти в розрізі спеціальностей та  конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 21 липня 2023 року, протокол № 20 про
    1. Результати творчих конкурсів від 21 липня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року на участь у конкурсному відбор виключно за кошти фізичних та/або юридичних осіб.
    2. Результати співбесід від 21 липня 2023 року на здобуття ОС бакалавра осіб, які мають спеціальні умови вступу на навчання (складання співбесід замість НМТ) та претендують на участь у конкурсному відбор виключно за кошти фізичних та/або юридичних осіб
    3. Затвердження результатiв співбесід з іноземної мови замість ЄВІ від 21 липня 2023 року вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі на основі НРК6 та НРК7 та вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 21 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 20 липня 2023 року, протокол № 19 про
    1. Затвердження результатiв співбесід з іноземної мови замість ЄВІ від 20 липня 2023 року вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі на основі НРК6 та НРК7 та вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання співбесід з іноземної мови замість ЄВІ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Затвердження результатiв фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ від 20 липня 2023 року вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб на основі ПЗСО та НРК5, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    6. Допуск до складання співбесід вступу на ОС бакалавра осіб, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі (складання співбесід замість НМТ). 
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 19 липня 2023 року, протокол № 18 про
    1. Затвердження результатiв співбесід з іноземної мови замість ЄВІ від 19 липня 2023 року вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі на основі НРК6 та НРК7 та вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання співбесід з іноземної мови замість ЄВІ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 18 липня 2023 року, протокол № 17 про
    1. Результати творчих конкурсів від 18 липня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Результати співбесід від 18 липня 2023 року на здобуття ОС бакалавра осіб, які мають спеціальні умови вступу на навчання (складання співбесід замість НМТ). 
    3. Затвердження результатiв співбесід з іноземної мови замість ЄВІ від 18 липня 2023 року вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі на основі НРК6 та НРК7 та вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Допуск до складання співбесід з іноземної мови замість ЄВІ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 17 липня 2023 року, протокол № 16 про
    1. Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб на основі ПЗСО та НРК5, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання співбесід вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі (складання співбесід замість НМТ) для здобуття ступеня бакалавра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року. 
    3. Затвердження результатiв співбесід з іноземної мови замість ЄВІ від 17 липня 2023 року вступників, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі на основі НРК6 та НРК7 та вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Допуск до складання співбесід з іноземної мови замість ЄВІ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    5. Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 14 липня 2023 року, протокол № 15 про
    1. Допуск до складання співбесід з іноземної мови замість ЄВІ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання фахових іспитів, фахових іспитів замість ЄФВВ вступників на основі НРК6 та НРК7, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року. 
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 13 липня 2023 року, протокол № 14 про
    1. Результати творчих конкурсів від 12 липня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Результати співбесід від 12 липня 2023 року на здобуття ОС бакалавра осіб, які мають спеціальні умови вступу на навчання (складання співбесід замість НМТ).
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 11 липня 2023 року, протокол № 13 про
    1. Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб на основі ПЗСО та НРК5, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до складання співбесід вступу на ОС бакалавра осіб, які мають право на спеціальні умови участі в конкурсному відборі (складання співбесід замість НМТ). 
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 08 липня 2023 року, протокол № 12 про

    1. Результати творчих конкурсів від 07 липня 2023 року з фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі ПЗСО та НРК5 за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Результати співбесід від 07 липня 2023 року на здобуття ОС бакалавра осіб, які мають спеціальні умови вступу на навчання (складання співбесід замість НМТ).
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 06 липня 2023 року, протокол № 11 про

    1. Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної підготовки, хореографії та образотворчого мистецтва осіб на основі ПЗСО та НРК5, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Забезпечення спеціальних умов доступу абітурієнтів до місця складання співбесід відповідно до спеціальних умов вступу (за запитом вступника).
    3. Допуск до складання співбесід вступу на ОС бакалавра осіб, які мають спеціальні умови участі в конкурсному відборі (складання співбесід замість НМТ).
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 29 травня 2023 року, протокол № 10 про внесення змін до Правил прийому 2023 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 10 травня 2023 року, протокол №9 про

    1. Зарахування вступників за результатами конкурсного відбору які виконали вимоги для зарахування на 1 курс денної форми за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб на аспірантуру за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 053 Психологія, 032 Історія та археологія.
    2. Зарахування вступників за результатами конкурсного відбору які виконали вимоги для зарахування на 1 курс заочної форми за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб на аспірантуру за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 09 травня 2023 року, протокол №8 про

    1. Допуск до участі у конкурсному відборі осіб, які вступають на денну форму навчання на аспірантуру за спеціальностями відповідних конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Допуск до участі у конкурсному відборі осіб, які вступають на заочну форму навчання на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 08 травня 2023 року, протокол №7  про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності осіб, які вступають на денну форму на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 05 травня 2023 року, протокол №6 про

    1. Затвердження результатів вступних іспитів з презентації дослідницьких пропозицій чи досягнень осіб, які вступають на денну форму на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності осіб, які вступають на заочну форму на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності осіб, які вступають на денну форму на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    4. Затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності осіб, які у зв‘язку з виробничою необхідністю не змогли бути присутніми на іспиті що вступають на заочну форму на аспірантуру за спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 03 травня 2023 року, протокол №5 про

    1. Затвердження результатів додаткових вступних іспитів з іноземної мови осіб, які вступають на денну форму на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    2. Затвердження результатів додаткових вступних іспитів з іноземної мови осіб, які вступають на заочну форму на аспірантуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2023 року.
    3. Затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які у зв‘язку з виробничою необхідністю не змогли бути присутніми на іспиті та які вступають на денну форму на аспірантуру за спеціальністю 053 Психологія.
  • Рішення приймальної комісії ЦДЦ ім. В. Винниченка від 02 травня 2023 рокупротокол №4 про

    1. Допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, вступають на денну форму на аспірантуру.
    2. Допуск до складання фахових вступних випробувань осіб, які вступають на денну форму на аспірантури відповідно до конкурсних пропозицій 2023р.
    3. Допуск до складання фахових вступних випробувань осіб, на заочною формою на аспірантуру за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки за конкурсними пропозиціями 2023 р.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 28 квітня 2023 року, протокол №3 про

    1. Затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які вступають на денну форму на аспірантуру.
    2. Затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які вступають на заочну форму на аспірантуру.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 27 квітня 2023 року, протокол №2 про

    1. Допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які вступають на денну форму на аспірантуру .
    2. Допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які вступають на заочну форму  на аспірантуру.
  • Рішення приймальної комісії ЦДУ ім. В. Винниченка від 26 лютого 2023 року, протокол № 1 про затвердження персонального складу структурних підрозділів приймальної комісії на 2023 рік

2022 рік
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25.10.2022 року, протокол № 58, про 
    1. Переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на основі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
    2. Переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня магістра (на основі ОКР бакалавр) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
    3. Переведення на державну основу студентів пільгових категорій заочної форми здобуття ступеня магістра (на основі ОКР бакалавр) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10.10.2022 року, протокол № 57, про зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс денної очної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року – додатковий набір.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10.10.2022 року, протокол № 57, про зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10.10.2022 року, протокол № 57, про зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс денної очної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ОС молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра /фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року – додатковий набір.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10.10.2022 року, протокол № 57, про зарахування студентами 1 курсу денної очної форми здобуття ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року – додатковий набір.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10.10.2022 року, протокол № 57, про зарахування студентами 1 курсу заочної форми здобуття ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року – додатковий набір.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 07.10.2022 року, протокол № 56(І) про допуск до фахових іспитів від 07 жовтня 2022 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра (додатковий набір).

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 07.10.2022 року, протокол № 56(ІI) про. pезультати вступних іспитів від 07 жовтня 2022 року осіб, які вступають на навчання для здобуття ступеня магістра.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 04.10.2022, протокол № 55 про зарахування студентами 2 курсу заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб, які були рекомендовані до зарахування та виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 03.10.2022 року, протокол № 54 переведення на державну основу студентів денної форми здобуття ступеня бакалавра.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30.09.2022 року, протокол № 53 зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (ІІ потік) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб,  які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (ІІ потік) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28.09.2022, протокол № 52(ІІ)  про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (28  вересня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностю 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28.09.2022, протокол № 52(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури ( 28 вересня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.09.2022 року, протокол № 51 (ІІ), про затвердження результатів індивідуальної усної співбесіди з української мови, математики та історії України від 23 вересня 2022 року осіб, що користуються спеціальними умовами вступу на 1 курс здобуття ступеня бакалавра.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.09.2022 року, протокол № 51 (І), про допуск до складання індивідуальної усної співбесіди з української мови, математики та історії України від 23 вересня 2022 року осіб, що користуються спеціальними умовами вступу на 1 курс здобуття ступеня бакалавра.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27.09.2022 року, протокол № 50(І) про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 2 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27.09.2022 року, протокол № 50(ІІ) про результати вступних випробувань осіб які вступають на 2 курс денної та заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26.09.2022, протокол № 49(ІІ) про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (26  вересня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностю 017 Фізична культура і спорт, 024 Хореографія  відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26.09.2022, протокол № 49(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культур ( 26 вересня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26.09.2022 року, протокол № 48 зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб,  які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (ІІ потік) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (ІІ потік) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25.09.2022, протокол № 47, про зарахування на бюджет за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс денної форми здобуття ступня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Зарахування на бюджет за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс заочної форми здобуття ступня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.09.2022 року, протокол № 46(І) допуск до участі в індивідуальній усній співбесіді з української мови, математики та історії України осіб, що користуються спеціальними умовами вступу відповідно до Порядку та Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в ЦДПУ ім. В. Винниченка у 2022 році в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.09.2022 року, протокол № 46(ІІ) Затвердження результатів індивідуальної усної співбесіди з української мови, математики та історії України від 23 вересня 2022 року осіб, що користуються спеціальними умовами вступу відповідно до Порядку та Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в ЦДПУ ім. В. Винниченка у 2022 році в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21.09.2022 року, протокол № 45 рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (лише за мотиваційним листом) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб,  які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (лише за мотиваційним листом) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на комерційну форму навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (за вступними іспитами) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

    Рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб,  які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (за вступними іспитами) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20.09.2022 року, протокол № 44 рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022року.

    Рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб,  які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 16.09.2022 року, протокол № 43 (І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культур ( 16 вересня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 16.09.2022 року, протокол № 43(ІІ) затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (16  вересня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностю 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 19.09.2022 року, протокол № 42, про переведення на державну основу студентів денної форми здобуття ступеня бакалавра.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 16.09.2022 року, протокол № 41(І) допуск до фахових іспитів від 16 вересня 2022 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 16.09.2022 року, протокол № 41(ІІ) результати вступних іспитів від 16 вересня 2022 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15.09.2022, протокол № 40, про зарахування студентами 2 курсу заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб, які були рекомендовані до зарахування та виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022, протокол № 39, про зарахування студентами 1 курсу денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022, протокол № 39, про зарахування студентами 1 курсу заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022, протокол № 39, про зарахування студентами 2 курсу денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022, протокол № 39, про зарахування студентами 2 курсу заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022, протокол № 39, про зарахування студентами 3 курсу денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022, протокол № 39, про зарахування студентами 3 курсу заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 12.09.2022, протокол № 38, про зарахування студентами 1 курсу денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб, які були рекомендовані до зарахування та виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022 року, протокол № 37(І) про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 2 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.09.2022 року, протокол № 37(ІІ) про результати вступних випробувань осіб які вступають на 2 курс денної та заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09.09.2022 року, протокол № 36, про зарахування на навчання за кошти державного замовлення осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття освіти на основі ОС молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра /фахового молодшого бакалавра для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09.09.2022 року, протокол № 36, про зарахування на навчання за кошти державного замовлення осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття освіти на основі ОС молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра /фахового молодшого бакалавра для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09.09.2022 року, протокол № 36, про зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09.09.2022 року, протокол № 36, про зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08.09.2022 року, протокол № 35, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08.09.2022 року, протокол № 35, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

       Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08.09.2022 року, протокол № 35, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання осіб, які вступають на 2 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08.09.2022 року, протокол № 35, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання осіб, які вступають на 2 курс заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08.09.2022 року, протокол № 35, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання осіб, які вступають на 3 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08.09.2022 року, протокол № 35, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання осіб, які вступають на 3 курс заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі ступеня молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра / фахового молодшого бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05.09.2022, протокол № 34(І), про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 2 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05.09.2022, протокол № 34(ІІ), про результати вступних випробувань осіб які вступають на 2 курс денної та заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05.09.2022, протокол № 33, про зарахування студентами 1 курсу денної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб, які були рекомендовані до зарахування та виконали вимоги для зарахування на місця державного замовлення.
    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05.09.2022, протокол № 33, про зарахування студентами 1 курсу заочної форми здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб, які були рекомендовані до зарахування та виконали вимоги для зарахування на місця державного замовлення.
  • Рішення приймальної комісії ім. В. Винниченка від 02 вересня 2022 року, протокол №32, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання за кошти державного замовлення осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття освіти на основі ОС молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра /фахового молодшого бакалавра для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ім. В. Винниченка від 02 вересня 2022 року, протокол №32, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання за кошти державного замовлення осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття освіти на основі ОС молодшого спеціаліста / молодшого бакалавра /фахового молодшого бакалавра для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30.08.2022 року, протокол № 31 результати вступних іспитів від 30 серпня 2022 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29.08.2022, протокол № 30, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання за кошти державного замовлення осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29.08.2022, протокол № 30, про затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання за кошти державного замовлення осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26.08.2022 року, протокол № 28 про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за денною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25.08.2022 року, протокол № 27(ІІ) про результати вступних випробувань осіб які вступають на 2 курс денної та заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25.08.2022 року, протокол № 27(І) про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 2 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.08.2022 року, протокол № 26(ІІ), про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які вступають на основі здобутого ступеня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра на 1, 2, 3 курси денної форми навчаннядля здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 18.00 23.08.2022.

    Допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які вступають на основі здобутого ступеня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра на 1, 2, 3 курси заочної форми навчаннядля здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 18.00 23.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.08.2022 року, протокол № 26(І) про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності від 23 серпня 2022 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності від 23 серпня 2022 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23.08.2022 року, протокол № 25, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 18:00 23.08.2022.

    Допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 18:00 23.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22.08.2022 року, протокол № 24 про зарахування на 1 курс для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб за денною формою здобуття освіти осіб, рекомендованих за квотою-2 (бюджет).

    Зарахування на 1 курс для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти осіб за заочною формою здобуття освіти осіб, рекомендованих за квотою-2 (бюджет).

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка, протокол №23 (ІІ) від 19.08.2022, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року станом на 19.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка, протокол №23 (ІІ) від 19.08.2022, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної заочної навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року станом на 19.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка, протокол №23 (ІІ) від 19.08.2022, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які вступають на основі здобутого ступеня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра на 1, 2, 3 курси денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року станом на 19.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка, протокол №23 (ІІ) від 19.08.2022, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які вступають на основі здобутого ступеня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра на 1, 2, 3 курси заочної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року станом на 19.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18.08.2022 року, протокол № 22 про затвердження результатів вступних іспитів з філософії від 18 серпня 2022 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Про затвердження результатів вступних іспитів з філософії від 18 серпня 2022 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 серпня 2022 року, протокол № 21 (ІІ), про затвердження результатів складання творчого конкурсу з фізичної культури (VIІ потік, 18 cерпня 2022 року) осіб, які вступають на 1 курс для здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 серпня 2022 року, протокол № 21 (I), про зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на конкурсні пропозиції ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю, заочна форма навчання– вступ на 2 курс, добір на вакантні місця набору 2021 року.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченкавід 18 серпня 2022 року, протокол № 21 (I), про допуск до складання творчого конкурсу з фізичної культури (VIІ потік, 18 cерпня 2022 року) осіб, які вступають на 1 курс для здобуття ступеня бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт.

    Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченкавід 18 серпня 2022 року, протокол № 21 (I), про зарахування на місця за кошти фізичних та юридичних осіб на конкурсні пропозиції ЦДПУ ім. В. Винниченка 2022 року для здобуття ступеня бакалавра за іншою спеціальністю, денна форма навчання – вступ на 2 курс, добір на вакантні місця набору 2021 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 17 серпня 2022 року, протокол № 20, про рекомендацію до зарахування за результатами індивідуальних усних співбесід та квотою-2 (основний етап) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 16.08.2022 року, протокол № 19 про затвердження результатів вступних іспитів з іноземної мови від 16 серпня 2022 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

    Про затвердження результатів вступних іспитів з іноземної мови від 16 серпня 2022 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 серпня 2022 рокупротокол № 18 (ІІ) про затвердження результатів індивідуальної усної співбесіди з української мови, математики та історії Українивід 16 серпня 2022 року осіб, що користуються спеціальними умовами вступу відповідно до Порядку та Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в ЦДПУ ім. В. Винниченка у 2022 році в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, ОС фахового молодшого бакалавра, ОКР молодшого спеціаліста, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 серпня 2022 рокупротокол № 18 (І) про допуск до участі в індивідуальній усній співбесіді з української мови, математики та історії України осіб, що користуються спеціальними умовами вступу відповідно до Порядку та Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в ЦДПУ ім. В. Винниченка у 2022 році в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, ОС фахового молодшого бакалавра, ОКР молодшого спеціаліста, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 серпня 2022 рокупротокол № 17(ІІ) про результати вступних випробувань осіб які вступають на 2 курс денної та заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 серпня 2022 рокупротокол № 17(І) про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 2 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15.08.2022 року, протокол № 16 допуск до участі в конкурсному відборіосіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 15.08.2022.

  •  Допуск до участі в конкурсному відборіосіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми навчання для здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року станом на 15.08.2022.

    Допуск до участі в конкурсному відборіосіб, які вступають на основі здобутого ступеня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра на 1 курс денної форми навчаннядля здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 15.08.2022.

    Допуск до участі в конкурсному відборіосіб, які вступають на основі здобутого ступеня молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра на 1 курс заочної форми навчаннядля здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 рокустаном на 15.08.2022.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15.08.2022 року, протокол № 15 про допуск до складання фахових вступних випробувань осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 014 Середня освіта (фізика), 032 Історія та археологія, 035 Філологія, 081 Право, 113 Прикладна математика, 053 Психологія відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Про допуск до складання фахових вступних випробувань осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття першого наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 081 Право, 011 Освітні, педагогічні науки, 053 Психологія відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 11.08.2022 року, протокол № 14 про затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний ступінь спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття першого наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції денної форми навчання за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 014 Середня освіта (фізика), 081 Право, 113 Прикладна математика, 053 Психологія.

    Про затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістр (освітньо-кваліфікаційний ступінь спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття першого наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції заочної форми навчання зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10.08.2022 року, протокол № 13, про допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний ступінь спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття першого наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції денної форми навчання за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 014 Середня освіта (фізика), 081 Право, 113 Прикладна математика, 053 Психологія.

    Допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційний ступінь спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття першого наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції заочної форми навчання за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10 серпня 2022 року, протокол № 12(ІІ) Затвердження результатів індивідуальної усної співбесіди з української мови, математики та історії України осіб, що користуються спеціальними умовами вступу відповідно до Порядку та Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в ЦДПУ ім. В. Винниченка у 2022 роців конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, ОС фахового молодшого бакалавра, ОКР молодшого спеціаліста, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10 серпня 2022 року, протокол № 12(І) Допуск до участі в індивідуальній усній співбесіді з української мови, математики та історії Україниосіб, що користуються спеціальними умовами вступу відповідно до Порядку та Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в ЦДПУ ім. В. Винниченка у 2022 роців конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, ОС фахового молодшого бакалавра, ОКР молодшого спеціаліста, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 серпня 2022 року, протокол № 11(ІІ) про результати вступних випробувань осіб які вступають на 2 курс денної та заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 серпня 2022 року, протокол № 11(І) про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 2 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 серпня 2022 року, протокол № 10, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 серпня 2022 року, протокол № 10,  про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 серпня 2022 року, протокол № 9, про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 серпня 2022 року, протокол № 9,  про допуск до участі в конкурсному відборі осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 липня 2022 рокупротокол № 8, про затвердження результатів реєстрації осіб для участі в проходженні МКТ та/або МТНК для вступу на навчання для здобуття  ступеня магістра.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 липня 2022 рокупротокол № 7(ІІ) про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва ( V потік, 18 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія та затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (V потік, 18 липня 2022 року) на здобуття ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста/ молодшого бакалавра/ фахового молодшого бакалавра осіб, які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 липня 2022 року, протокол № 7(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (V потік, 18 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія, та про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури (V потік, 18 липня 2022 року) на здобуття ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста/ молодшого бакалавра/ фахового молодшого бакалавра осіб, які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 липня 2022 рокупротокол № 6(ІІ) про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (IV потік, 15 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт та затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (ІV потік, 15 липня 2022 року) на здобуття ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста/ молодшого бакалавра/ фахового молодшого бакалавра осіб, які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 липня 2022 року, протокол № 6(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, (ІV потік, 15 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт,. які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 14 липня 2022 рокупротокол № 5 (ІІ) про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (ІІІ потік, 14 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт та затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (ІІІ потік, 14 липня 2022 року) на здобуття ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста/ молодшого бакалавра/ фахового молодшого бакалавра осіб, які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 14 липня 2022 рокупротокол № 5(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, (ІІІ потік, 14 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт,. які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 1 липня 2022 рокупротокол № 4 (ІІ) про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІІ потік, 07 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія та затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури (ІІ потік, 07 липня 2022 року) на здобуття ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста/ молодшого бакалавра/ фахового молодшого бакалавра осіб, які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 7 липня 2022 року, протокол № 4(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІІ потік, 07 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія, . та про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури (ІІ потік, 07 липня 2022 року) на здобуття ступеня бакалавра на основі молодшого спеціаліста/ молодшого бакалавра/ фахового молодшого бакалавра осіб, які вступають на спеціальність 017 Фізична культура і спорт.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 1 липня 2022 рокупротокол № 3(ІІ) про затвердження результатів складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (І потік, 01 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт,023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 1 липня 2022 рокупротокол № 3(І) про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (І потік, 01 липня 2022 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт,023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2022 року.

  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13.05.2022 року, протокол № 2, про затвердження програм вступних випробувань та екзаменаційних матеріалів для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2022 році.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 01 лютого 2022 року, протокол № 1 про затвердження персонального складу структурних підрозділів приймальної комісії на 2022 рік.

 

2021 рік 
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 вересня 2021 року, протокол № 59, Про зарахування на навчання студентами 1 курсу денної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти державного бюджету, добір; Про зарахування на навчання студентами 1 курсу заочної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти державного бюджету, добір; Про зарахування на навчання студентами 1 курсу денної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб, добір; Про зарахування на навчання студентами 1 курсу заочної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб, добір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 вересня 2021 року, протокол № 58,  Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року, добір; Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року, добір; Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб вступників на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року, добір; Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб вступників на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року, добір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23 вересня 2021 року, протокол №57 (ІІ), Про результати фахових іспитів від 23 вересня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота – додатковий набір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23 вересня 2021 року, протокол № 57 (І), Про допуск до фахових іспитів від 23 вересня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота – додатковий набір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 вересня 2021 року, протокол № 56 (ІІ), Про затвердження результатів вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) від 22 вересня 2021 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) у ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року, додатковий набір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 вересня 2021 року, протокол № 56 (І), Про допуск до вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня магістра (ОКР спеціаліста) відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року (без ЗНО), додатковий набір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 вересня 2021 року, протокол № 55, Про результати додаткових вступних іспитів від 21 вересня 2021 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю осіб, які подали заяви на конкурсні пропозиції денної та заочної форми навчання на спеціальності 122 Комп’ютерні науки, 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), додатковий набір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 вересня 2021 року, протокол № 54, Про допуск до додаткових вступних іспитів від 21 вересня 2021 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю осіб, які подали заяви на конкурсні пропозиції денної та заочної форми навчання на спеціальності 122 Комп’ютерні науки, 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), додатковий набір.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 03 вересня 2021 року, протокол № 52, Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі молодшого спеціаліста) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
    3. Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня магістра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 31 серпня 2021 року, протокол № 51, Про зарахування вступників за результатами конкурсного відбору, які до 01 вересня 2021 року виконали вимоги для зарахування на 1 курс денної форми здобуття освіти за державним замовленням та за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 113 Прикладна математика, 032 Історія та археологія, 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 014 Середня освіта (фізика), 035 Філологія. Про зарахування вступників за результатами конкурсного відбору, які до 01 вересня 20201року виконали вимоги для зарахування на 1 курс заочної форми здобуття освіти за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 035 Філологія, 081 Право.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 серпня 2021 року, протокол № 50, Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за денною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27 серпня 2021 року, протокол № 49, Про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності від 27серпня 2021 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про затвердження результатів вступних іспитів зі спеціальності від 27 серпня 2021 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 серпня 2021 року, протокол № 48, Про затвердження результатів додаткового вступного іспиту зі спеціальності 035 Філологія від 26серпня 2021 року особи, яка здобула ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 035 Філологія. Про затвердження результатів вступного іспиту зі спеціальності 081 Право від 26серпня 2021 року особи яка здобула ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 081 Право.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 19 серпня 2021 року, протокол № 47, Про затвердження результатів вступних іспитів з філософії від 19 серпня 2021 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про затвердження результатів вступних іспитів з філософії від 19 серпня 2021 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 серпня 2021 року, протокол № 46, Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій заочної форми здобуття ступеня бакалавра ( на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 17 серпня 2021 року, протокол № 45, Про зарахування на комерційну форму навчання за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 2,3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра за іншою спеціальністю осіб, які здобули такий самий або вищий ступінь (рівень), або здобувають його не менше року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план, відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.Про зарахування на комерційну форму навчання за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 2,3 курси заочної форми здобуття ступня бакалавра за іншою спеціальністю осіб, які здобули такий самий або вищий ступінь (рівень), або здобувають його не менше року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план, відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1, 2, 3 курси заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про затвердження результатів вступних іспитів з іноземної мови від 17 серпня 2021 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про затвердження результатів вступних іспитів з іноземної мови від 17 серпня 2021 року осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 14 серпня 2021 року, протокол № 44, Про зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс денної форми здобуття ступня бакалавра на основі ПЗСО відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року. Про зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі ПЗСО відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13 серпня 2021 року, протокол № 43, Про зарахування на навчання студентами 1 курсу денної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб; Про зарахування на навчання студентами 1 курсу заочної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб; Про допуск до складання фахових вступних випробувань осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за денною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 014 Середня освіта (фізика), 032 Історія та археологія, 035 Філологія, 081 Право, 113 Прикладна математика, відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до складання фахових вступних випробувань осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 081 Право,035 Філологія відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 12 серпня 2021 року, протокол № 42, Про зарахування на навчання студентами 1 курсу денної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти державного бюджету; Про зарахування на навчання студентами 1 курсу заочної форми здобуття освітнього ступеня магістра за кошти державного бюджету; Про затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції денної форми навчання за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 113 Прикладна математика; Про затвердження результатів додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції заочної форми навчання зі спеціальності 035 Філологія.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10 серпня 2021 року, протокол №40, Про зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1, 2, 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1, 2, 3 курси заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції денної форми навчання за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 113 Прикладна математика; Про допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі у конкурсному відборі для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції заочної форми навчання за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09 серпня 2021 року, протокол № 39, Про виконання вступниками, рекомендованими до зарахування на навчання за державним замовленням, вимог до зарахування (подання оригіналів документів) на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року; Про виконання вступниками, рекомендованими до зарахування на навчання за державним замовленням, вимог до зарахування (подання оригіналів документів) на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09 серпня 2021 року, протокол № 38, Про зарахування за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс денної форми здобуття ступня бакалавра на основі ПЗСО відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про зарахування на бюджет за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі ПЗСО відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про рекомендацію до зарахування осіб, які вступають на 2 та 3 курси денної форми (комерція) здобуття ступня бакалавра за іншою спеціальністю осіб, які здобули раніше такий самий або вищий ступінь, або здобувають його не менше одного року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план, відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про рекомендацію до зарахування осіб, які вступають на 2 та 3 курси заочної форми (комерція) здобуття ступня бакалавра за іншою спеціальністю осіб, які здобули раніше такий самий або вищий ступінь, або здобувають його не менше одного року та виконують у повному обсязі індивідуальний навчальний план, відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 06 серпня 2021 року, протокол №37, Про зарахування на бюджет за результатами конкурсного відбору на навчання осіб, які вступають на 1курс денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 серпня 2021 року, протокол №36, Про затвердження результатів реєстрації осіб для участі в спеціально організованій сесії Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 03 серпня 2021 року, протокол № 35, Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на навчання за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб вступників на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року; Про рекомендацію до зарахування за результатами конкурсного відбору на навчання за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб вступників на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 03 серпня 2021 року, протокол № 34, Про рекомендацію до зарахування осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми (комерція) здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про рекомендацію до зарахування осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси заочної форми (комерція) здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 02 серпня 2021 року, протокол № 33 Про рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року; Про рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30 липня 2021 року, протокол № 32, Про результати фахових вступних випробувань осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про результати фахових вступних випробувань осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30 липня 2021 року, протокол № 31 Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року; Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 липня 2021 року, протокол № 30, Про допуск до фахових вступних випробувань осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до фахових вступних випробувань осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 липня 2021 року, протокол № 29(ІІ) , Про результати фахових іспитів від 29 липня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота, 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 липня 2021 року, протокол № 29(І), Про допуск до фахових іспитів від 29 липня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота, 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 липня 2021 року, протокол № 28(ІІ), Про затвердження результатів вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) від 21 липня 2021 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) у ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про результати вступних випробувань осіб пільгових категорій, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 липня 2021 року, протокол № 28(І), Про допуск до вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) від 28 липня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра (ОКР спеціаліста) відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року (без ЗНО).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27 липня 2021 року, протокол № 27(ІІ), Про результати додаткових вступних іспитів від 27 липня 2021 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра осіб, які подали заяви на конкурсні пропозиції денної форми навчання на спеціальність 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27 липня 2021 року, протокол № 27(І), Про допуск до складання додаткових вступних іспитів від 27 липня 2021 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра осіб, які подали заяви на конкурсні пропозиції денної та заочної форми навчання на спеціальність 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 липня 2021 року, протокол № 26(ІІ), Про результати вступних випробувань осіб пільгових категорій, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 липня 2021 року, протокол № 26(І), Про допуск до вступних випробувань осіб пільгових категорій, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» в ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 липня 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 24 липня 2021 року, протокол № 25, Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23 липня 2021 року, протокол № 24, Про результати складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІV потік, 22 та 23 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про результати складання творчих заліків із фізичної культури, музичного та образотворчого мистецтв (23 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23 липня 2021 року, протокол № 23, Про допуск від 23 липня 2021 року до участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2021 року осіб, що вступають на навчання на спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота, 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 липня 2021 року, протокол № 22, Про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІV потік, 22 та 23 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до складання творчих заліків із фізичної культури, музичного та образотворчого мистецтв (23 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 липня 2021 року, протокол №21 (ІІ), Про результати фахових іспитів від 22 липня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота, 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 липня 2021 року, протокол №21 (І), Про допуск до фахових іспитів від 22 липня 2021 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (за предметними спеціальностями), 017 Фізична культура і спорт, 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 052 Політологія, 262 Правоохоронна діяльність, 024 Хореографія, 053 Психологія, 231 Соціальна робота, 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 липня 2021 року, протокол № 20(ІІ), Про затвердження результатів вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) від 21 липня 2021 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) у ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 липня 2021 року, протокол № 20 (І), Про допуск до вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня магістра (ОКР спеціаліста) відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року (без ЗНО).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 липня 2021 року, протокол № 19, Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про формування рейтингових списків абітурієнтів, які мають однаковий конкурсний бал.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20 липня 2021 року, протокол №18 (ІІ), Про затвердження результатів додаткових вступних іспитів від 20 липня 2021 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю осіб, які подали заяви на конкурсні пропозиції денної та заочної форми навчання на спеціальності 122 Комп’ютерні науки, 024 Хореографія, 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20 липня 2021 року, протокол № 18 (І), Про допуск до додаткових вступних іспитів від 20 липня 2021 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю осіб, які подали заяви на конкурсні пропозиції денної та заочної форми навчання на спеціальності 122 Комп’ютерні науки, 024 Хореографія, 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво); Про допуск до участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» в ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20 липня 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 16 липня 2021 року, протокол №17, Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13 липня 2021 року, протокол № 16(ІІ), Про затвердження результатів творчих заліків від 13 липня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти; Про затвердження результатів творчих конкурсів з образотворчого мистецтва, хореографії та фізичної культури (ІІІ потік, 12-13 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, 024 Хореографія та 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 13 липня 2021 року, протокол № 16(І), Про допуск до складання творчих заліків із образотворчого та музичного мистецтва та фізичної культури осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 12 липня 2021 року, протокол № 15, Про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІІІ потік, 12 та 13 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 09 липня 2021 року, протокол № 14, Про затвердження результатів вступних іспитів з математики, що складали особи, які вступають для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на основі вступних іспитів (згідно з розділом VІІІ «Спеціальні умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти» Правил прийому), відповідно до абзаца четвертого та чотрирнадцятого пункту 1 розділу V «Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання» Правил прийому.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 липня 2021 року, протокол № 13 Про затвердження результатів вступних іспитів з біології та англійської мови, що складали особи, які вступають для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на основі вступних іспитів (згідно з розділом VІІІ «Спеціальні умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти» Правил прийому), відповідно до абзаца четвертого та чотрирнадцятого пункту 1 розділу V «Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання» Правил прийому.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 07 липня 2021 року, протокол № 12 Про затвердження результатів творчого конкурсу з хореографії та фізичної культури (ІІ потік, 05-06 липня липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 024 Хореографія та 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про затвердження результатів вступних іспитів із історії України та фізики, що складали особи, які вступають для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на основі вступних іспитів (згідно з розділом VІІІ «Спеціальні умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти» Правил прийому), відповідно до абзаца четвертого та чотрирнадцятого пункту 1 розділу V «Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання» Правил прийому.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 06 липня 2021 року, протокол № 11 (ІІ) Про затвердження результатів творчого конкурсу з образотворчого мистецтва (ІІ потік, 05 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про затвердження результатів вступних іспитів з української мови та літератури та української мови, що складали особи, які вступають для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на основі вступних іспитів (згідно з розділом VІІІ «Спеціальні умови участі в конкурсному відборі на здобуття вищої освіти» Правил прийому), відповідно до абзаца четвертого та чотрирнадцятого пункту 1 розділу V «Строки прийому заяв та документів, конкурсного відбору та зарахування на навчання» Правил прийому.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 06 липня 2021 року, протокол № 11 (І) Про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року; Про допуск до складання творчих конкурсів із образотворчого мистецтва та хореографічного мистецтва осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 02 липня 2021 року, протокол № 10(ІІ) Про затвердження результатів творчих конкурсів з хореографії, образотворчого мистецтва та фізичного виховання (І потік, 01 та 02 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, 024 Хореографія та 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 02 липня 2021 року, протокол № 10(І)  Про допуск до складання творчих заліків із фізичної культури, музичного та образотворчого мистецтва (02 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 01 липня 2021 року, протокол № 9 Про допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (І потік, 01 та 02 липня 2021 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2021 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25 червня 2021 року, протокол №8-а Про затвердження результатів творчих заліків від 25 червня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25 червня 2021 року, протокол № 8 Про допуск до складання творчих заліків від 25 червня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 травня 2021 року, протокол № 7-а Про затвердження результатів творчих заліків від 28 травня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 травня 2021 року, протокол № 7 Про допуск до складання творчих заліків від 28 травня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 травня 2021 року, протокол № 6 Про затвердження програми фахового вступного іспиту з політології для вступу на магістратуру на спеціальність 052 Політологія.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30 квітня 2021 року, протокол № 5-а  Про затвердження результатів творчих заліків від 30 квітня 2021 року  осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30 квітня 2021 року, протокол № 5 Про допуск до складання творчих заліків від 30 квітня 2021 року  осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2021 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 березня 2021 року, протокол № 4 Про допуск до складання творчих заліків від 26 березня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 березня 2021 року, протокол № 4-а Про затвердження результатів творчих заліків від 26 березня 2021 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 березня 2021 року, протокол № 3 Про затвердження програм вступних випробувань та екзаменаційних матеріалів для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2021 році.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 01 березня 2021 року, протокол № 2 Про затвердження персонального складу структурних підрозділів приймальної комісії на 2021 рік.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 лютого 2021 року, протокол № 1 Про допуск до складання творчих заліків осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 лютого 2021 року, протокол № 1-а Про затвердження результатів творчих заліків осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.

 

2020 рік 
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30 жовтня 2020 року, протокол № 47 Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії від 30 вересня 2020 року, протокол № 46,
    • Зарахування на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра за кошти фізичних та юридичних осіб відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року (донабір).
    • Зарахування на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра за кошти фізичних та юридичних осіб відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року (донабір).
  • Рішення приймальної комісії від 29 вересня 2020 року, протокол № 45 (ІІ),
    • Затвердження результатів фахових іспитів від 29 вересня 2020 року осіб, що претендують на участь додатковому конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) у ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року, Добір.
    • Допуск до участі в додатковому конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» в ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 вересня 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії від 29 вересня 2020 року, протокол № 45 (І), про допуск до фахових іспитів від 29 вересня 2020 року для участі в додатковому конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за спеціальностями 053 Психологія; 073 Менеджмент; 231 Соціальна робота; 262 Правоохоронна діяльність відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року (добір).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 5 вересня 2020 року, протокол № 44 Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі молодшого спеціаліста) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної та заочної форми здобуття ступеня магістра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії від 25 вересня 2020 року, протокол № 43 (ІІ), про затвердження результатів єдиного вступного випробування з іноземної (англійської) мови від 25 серпня 2020 року осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю (без ЗНО) до ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії від 25 вересня 2020 року, протокол № 43 (І), про допуск до складання вступного іспиту з іноземної (англійської) мови від 25 вересня 2020 року осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра (спеціаліста) за неспорідненою спеціальністю (без ЗНО) до ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 5 вересня 2020 року, протокол № 42 Про зарахування осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 5 вересня 2020 року, протокол № 41 Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій денної форми здобуття ступеня бакалавра (на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про переведення на державну основу студентів пільгових категорій заочної форми здобуття ступеня бакалавра ( на базі ПЗСО) за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 14 вересня 2020 року, протокол № 40,
    • Зарахування на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (комерція) осіб, що виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року.
    • Зарахування на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (комерція) осіб, що виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 12 вересня 2020 року, протокол № 39,
    • Зарахування на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (комерція) осіб, що виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року.
    • Зарахування на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (комерція) осіб, що виконали вимоги для зарахування на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 11 вересня 2020 року, протокол № 38,
    • Зарахування на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра (бюджет) осіб, що виконали вимоги для зарахування на місця державного замовлення, відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року.
    • Зарахування на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра (бюджет) осіб, що виконали вимоги для зарахування на місця державного замовлення, відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 07 серпня 2020 року, протокол № 37 Про зарахування осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступня бакалавра за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 вересня 2020 року, протокол № 36, "Рекомендація до зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра на спеціальність 081 «Право».
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 7 вересня  2020 року, протокол № 35 Про зарахування осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступня бакалавра за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування осіб, які вступають на денну форму навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст або бакалавра за іншою спеціальністю за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування осіб, які вступають на заочну форму навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст або бакалавра за іншою спеціальністю за кошти фізичних або/та юридичних осіб за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 5 вересня  2020 року, протокол № 34  Про зарахування на місця державного замовлення осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування на місця державного замовлення осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування на місця державного замовлення осіб, які вступають на денну форму навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про зарахування на місця державного замовлення осіб, які вступають на заочну форму навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В.  Винниченка від 03 вересня 2020 року, протокол № 33,
    • Рекомендація до зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра.
    • Рекомендація до зарахування на контракт за результатами конкурсного відбору осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 31 серпня 2020 року, протокол № 32 (ІІ),
    • затвердження результатів складання вступних іспитів та допуск до конкурсного відбору осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • рекомендація до зарахування осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 31 серпня 2020 року, протокол № 32 (І),
    • рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступеня магістра
    • рекомендація до зарахування за результатами конкурсного відбору на місця держбюджету осіб, які вступають на 1 курс заочної форми здобуття ступеня магістра
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 5 вересня  2020 року, протокол № 31
    • Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за денною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 113 Прикладна математика, 014 Середня освіта (фізика), 011 Освітні, педагогічні науки, 032 Історія та археологія, 035 Філологія відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), за заочною формою здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 081 Право, 014 Середня освіта (фізика) відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26.08.2020, протокол № 30 (ІІ),
    • затвердження результатів складання вступних іспитів осіб, які вступають на 1курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • затвердження результатів фахових іспитів від 26 серпня 2020 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) у ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26.08.2020, протокол № 30 (І), «Допуск до фахових іспитів від 26 серпня 2020 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 112 Статистика; 122 Комп’ютерні науки; 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії; 053 Психологія; 073 Менеджмент; 231 Соціальна робота; 024 Хореографія; 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року».
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25 серпня 2020 року, протокол № 29 (ІІ),
    • затвердження результатів єдиного вступного іспиту з іноземної мови від 25 серпня 2020 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" в ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • затвердження результатів вступного іспиту з іноземної (англійської) мови від 25 серпня 2020 року осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю (без ЗНО) до ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • затвердження результатів фахових іспитів від 25 серпня 2020 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) та 014.022 Середня освіта (Німецька мова і література).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25 серпня 2020 року, протокол № 29 (І),
    • допуск до складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови від 25 серпня 2020 року осіб, які претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" в ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • допуск до складання вступного іспиту з іноземної (англійської або німецької) мови від 25 серпня 2020 року осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю (без ЗНО) до ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року.
    • допуск до участі у фахових іспитах від 25 серпня 2020 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за спеціальностями 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) та 014.022 Середня освіта (Німецька мова і література).
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 серпня 2020 року, протокол № 28,
    • затвердження результатів фахових вступних іспитів від 20-21 серпня 2020 року та допуск до участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за спеціальностями галузі знань 01 Середня освіта/Педагогіка відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В.Винниченка 2020 року
    • допуск до участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» в ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 серпня 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 серпня 2020 року, протокол № 27 (І) про «Затвердження результатів творчих конкурсів із хореографії та фізичного виховання (ІV потік, 21 та 22 серпня 2020 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра (комерційна форма) за спеціальностями: 024 Хореографія та 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Затвердження результатів творчих заліків з музичного мистецтва, образотворчого мистецтва та фізичного виховання осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра (комерційна форма) за спеціальностями 014.12 Середня освіта (Музичне мистецтво), 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво) та 014.11 Середня освіта (Фізична культура) відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про затвердження результатів складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року, протокол № 27 (ІІ) Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної форми здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року, протокол № 27 (ІІІ) Про допуск до фахових вступних випробувань осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси денної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про допуск до фахових вступних випробувань осіб, які вступають на 1, 2 та 3 курси заочної форми здобуття ступня бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста або бакалавра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 серпня 2020 року, протокол № 26 «Про допуск до складання вступних іспитів, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм навчання здобуття ступня бакалавра на основі ОКР молодший спеціаліст за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року. Про допуск до складання творчих конкурсів та заліків із фізичної культури, музичного та образотворчого мистецтва (21-22 серпня 2020 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20 серпня 2020 року, протокол № 25 (ІІ),
    • про затвердження результатів фахових вступних іспитів від 20 серпня 2020 року для участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за спеціальностями 112 Статистика, 122 Комп’ютерні науки, 053 Психологія, 073 Менеджмент, 231 Соціальна робота, 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії, 024 Хореографія, 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року
    • про затвердження результатів єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької)  від 20 серпня 2020 року осіб, які беруть участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за здобутим ступенем бакалавра, магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста в ЦДПУ ім. В. Винниченка на спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура), 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20 серпня 2020 року, протокол № 25 (І) - про допуск до фахових іспитів від 20 серпня 2020 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 112 Статистика; 122 Комп’ютерні науки; 291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії; 053 Психологія; 073 Менеджмент; 231 Соціальна робота; 024 Хореографія; 035.043 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – німецька відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 19 серпня 2020 року, протокол № 24,
    • затвердження результатів фахових іспитів від 19 серпня 2020 року осіб, що вступають на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 021 Середня освіта (Англійська мова і література) та 014.022 Середня освіта (Німецька мова і література)
    • затвердження результатів єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької)  від 19 серпня 2020 року осіб, які беруть участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста в ЦДПУ ім. В. Винниченка на спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія); 011 Освітні, педагогічні науки; 012 Дошкільна освіта; 013 Початкова освіта; 014.12 Середня освіта (Образотворче мистецтво); 014.13 Середня освіта (Образотворче мистецтво) галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 серпня 2020 року, протокол № 22,
    • про затвердження результатів єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійської або німецької) від 18 серпня 2020 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра, магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста в ЦДПУ ім. В. Винниченка на спеціальності 014.01 Середня освіта (Українська мова та література; 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини); 014.07 Середня освіта (Географія); 014.15 Середня освіта (Природничі науки); 011 Освітні вимірювання; 014.04 Середня освіта (Математика); 014.08 Середня освіта (Фізика); 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • про допуск до участі у фахових іспитах від 19 серпня 2020 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра  в ЦДПУ ім. В. Винниченка за спеціальностями 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) та 014.022 Середня освіта (Німецька мова і література) 
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 17 серпня 2020 року, протокол № 21 (ІІ),
    • затвердження результатів фахового іспиту з основ правоохоронної діяльності від 17 серпня 2020 року для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність»
    • затвердження результатів вступних іспитів з історії України, що складали особи, які вступають для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти на основі вступних іспитів
    • допуск до складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови осіб, які вступають на 1 курс для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузі знань 01 "Освіта/Педагогіка" в ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 17 серпня 2020 року, протокол № 21 (І) - допуск до фахового іспиту з основ правоохоронної діяльності від 17 серпня 2020 року для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня бакалавра, магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) відповідно до конкурсних пропозицій ЦДПУ ім. В. Винниченка 2020 року за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 14 серпня 2020 року, протокол № 20 (ІІ)
    • затвердження результатів іспиту з української мови осіб, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти до ЦДПУ ім. В. Винниченка виключно за кошти фізичних або юридичних осіб відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • затвердження результатів додаткових фахових вступних випробувань від 14 серпня 2020 року осіб, що беруть участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю в ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • затвердження результатів вступного іспиту з іноземної (англійської або німецької) мови від 14 серпня 202  року осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю (без ЗНО) до ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • допуск до участі в конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра на основі ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» в ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 14 серпня 2020 року, протокол № 20 (І)
    • допуск до складання вступних іспитів осіб, які вступають на 1 курс заочної форм здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти до ЦДПУ ім. В. Винниченка виключно за кошти фізичних або юридичних осіб відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • допуск до складання додаткових фахових вступних випробувань від 14 серпня 2020 року осіб, що претендують на участь у конкурсному відборі на здобуття ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю в ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • допуск до складання вступного іспиту з іноземної (англійської або німецької) мови від 14 серпня 2020 року осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форми здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра за неспорідненою спеціальністю (без ЗНО) до ЦДПУ ім. В. Винниченка відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 12 серпня 2020 року, протокол № 19 (ІІ), –
    • допуск до складання творчих заліків із фізичної культури, музичного та образотворчого мистецтва (12 серпня 2020 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
    • затвердження результатів творчих конкурсів із хореографії та фізичного виховання (ІІІ потік, 11 та 12 серпня 2020 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями: 024 Хореографія та 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 12 серпня 2020 року, протокол № 19 (І), – «Допуск до складання творчих заліків із фізичної культури, музичного та образотворчого мистецтва (12 серпня 2020 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 11 серпня 2020 року, протокол № 18, – «Допуск до складання творчих конкурсів із фізичної культури та хореографії (ІІІ потік, 11 та 12 серпня 2020 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10 серпня 2020 року, протокол № 17 “Допуск до складання додаткових вступних іспитів осіб, які здобули ступінь магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) за іншою спеціальністю для участі в конкурсному відборі для здобуття освітньо-наукового ступеня доктора філософії та подали заяви на конкурсні пропозиції денної форми навчання за спеціальностями 011 Освітні, педагогічні науки, 113 Прикладна математика, 014 Середня освіта (Фізика)”
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 10 серпня 2020 року, протокол № 17 «Допуск до участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» в Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 07 серпня 2020 року, протокол № 16 «Допуск до складання творчих конкурсів від 07 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 06-07 серпня 2020 року, протокол № 15 (І) «Допуск до складання творчих конкурсів від 06-07 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти» та протокол № 15 (ІІ) «Затвердження результатів творчих конкурсів від 06-07 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 серпня 2020 року, протокол № 14 (І) «Допуск до складання творчих конкурсів від 05 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти» та протокол № 14 (ІІ) «Затвердження результатів творчих конкурсів від 05 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 04 серпня 2020 року, протокол № 13 (І) «Допуск до складання творчих конкурсів від 04 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти» та протокол № 13 (ІІ) «Затвердження результатів творчих конкурсів від 03 та 04 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 03 та 04 серпня 2020 року, протокол № 12 (І) «Допуск до складання творчих конкурсів від 03 та 04 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти» та протокол № 12 (ІІ) «Затвердження результатів творчих конкурсів від 03 та 04 серпня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 31 липня 2020 року, протокол № 11 (І) «Допуск до складання творчих заліків від 31 липня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти» та протокол № 11 (ІІ) «Затвердження результатів творчих заліків від 31 липня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 24 липня 2020 року, протокол № 10 (І) «Допуск до складання творчих заліків від 24 липня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка у 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти» та протокол № 10 (ІІ) «Затвердження результатів творчих заліків від 24 липня 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 20 липня 2020 року, протокол № 9 «Реєстрація вступників для проходження творчих заліків, для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня бакалавра відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року; реєстрація вступників (пільгових категорій) для складання вступних іспитів, для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня бакалавра на базі ПЗСО відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року; затвердження порядку складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови засобами дистанційної освіти (Moodle) для магістрів педагогічних спеціальностей»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 01 липня 2020 року, протокол № 8 (І) «Допуск до складання Єдиного вступного іспиту з іноземної мови осіб, які вступають на 1 курс для здобуття ступеня магістра на основі ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), для участі в конкурсному відборі відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року» та протокол № 8 (ІІ) «Затвердження результатів Єдиного вступного іспиту з іноземної мови від 01липня 2020 року вступників на основі ступеня магістра (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) для участі в конкурсному відборі для здобуття ступня магістра відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року»
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 25 червня 2020 року, протокол № 7 "Затвердження результатів додаткових фахових вступних випробувань від 25 червня 2020 року, що проводяться ЦДПУ ім. В. Винниченка, вступників для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2020 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 червня 2020 року, протокол № 6 «Про реєстрацію для складання вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) вступників, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра, за визначеними Умовами прийому спеціальностями."
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 травня 2020 року протокол № 5 "Про затвердження Порядку оцінювання вступних іспитів вступників при вступі до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка на основі повної загальної середньої освіти в 2020 році".
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23 березня 2020 року, протокол № 4 "Затвердження програм вступних випробувань та екзаменаційних матеріалів для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 лютого 2020 року (16:00) , протокол № 3-а "Затвердження результатів творчих заліків від 28 лютого 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 28 лютого 2020 року (11:00) , протокол № 3 "Допуск до складання творчих заліків від 28 лютого 2020 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2020 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 24 лютого 2020 року, протокол № 2 "Затвердження персонального складу структурних підрозділів приймальної комісії на 2020 рік"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27 січня 2020 року, протокол № 1 "Затвердження структури приймальної комісії  (Додаток1) з відповідним перерозподілом завдань і функцій між її структурними підрозділами"
2019 рік
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 23 липня 2019 року, протокол № 28 "Про допуск до участі в конкурсному відборі осіб , які вступають на навчання за денною та заочною формами здобуття ступня бакалавра за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 липня 2019 року, протокол № 27 "Про результати вступних іспитів з математики та географії від 22 липня 2019 року,  творчих заліків від 22 липня 2019 року, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 липня 2019 року, протокол № 26 "Про допуск до складання творчих заліків від 22 липня 2019 року, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 19 липня 2019 року, протокол № 25 "Про результати вступних іспитів з англійської мови та біології від 19 липня 2019 року, IV потоку творчих конкурсів від 18 та 19 липня 2019 року, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 липня 2019 року, протокол № 24 "Про результати вступних іспитів з історії України та фізики від 18 липня 2019 року, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 17 липня 2019 року, протокол № 23 "Про результати співбесіди та вступних іспитів з української мови та літератури від 17 липня 2019 року, осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 17 липня 2019 року, протокол № 22 "Про допуск до складання вступних випробувань осіб, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 15 липня 2019 року, протокол № 21 "Про допуск до участі в конкурсному відборі, вступних іспитів, творчих заліків та творчих конкурсів осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс денної та заочної форм здобуття ступня бакалавра та вступних випробувань на магістратуру за спеціальностями відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 липня 2019 року, протокол № 20 "Про результати творчих конкурсів з фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІІІ потік, 08 та 09 липня 2019 року)  осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 08 липня 2019 року, протокол № 19 "Про допуск до складання творчих конкурсів з фізичної культури, хореографії та образотворчого мистецтва (ІІІ потік, 08 та 09 липня 2019 року)  осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 05 липня 2019 року, протокол № 18 "Про затвердження результатів творчого конкурсу з фізичної культури (ІІ потік, 04 та 05 липня 2019 року) та творчих конкурсів з хореографії та образотворчого мистецтва (ІІ потік, 03 та 04 липня 2019 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 017 Фізична культура і спорт, 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 04 липня 2019 року, протокол № 17 "Про затвердження результатів творчого конкурсу з фізичної культури (І потік, 02 та 03 липня 2019 року) та допуск до складання творчого конкурсу з фізичної культури (ІІ потік, 03 та 04 липня 2019 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 03 липня 2019 року, протокол № 16 "Про затвердження результатів творчих конкрсів з хореографії та образотворчого мистецтва (І потік, 01 та 02 липня 2019 року) та допуск до складання творчих конкурсів з хореографії та образотворчого мистецтва (ІІ потік, 03 та 04 липня 2019 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 02 липня 2019 року, протокол № 15 "Про допуск до складання творчого конкурсу з фізичної культури (І потік, 02 та 03 липня 2019 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 01 липня 2019 року, протокол № 14 "Про допуск до складання творчих конкурсів з хореографії та образотворчого мистецтва (І потік, 01 та 02 липня 2019 року) осіб з повною загальною середньою освітою, які вступають на 1 курс для здобуття ступня бакалавра за спеціальностями 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 024 Хореографія відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 27 червня 2019 року, протокол № 13 "Про затвердження нової редакції Правил прийому на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 червня 2019 року (16:00), протокол № 12-а "Затвердження результатів творчих заліків від 21 червня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 21 червня 2019 року (11:00), протокол № 12 "Допуск до складання творчих заліків від 21 червня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 04 червня 2019 року, протокол № 11 "Про реєстрацію для складання вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) вступників, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра за визначеними Умовами прийому спеціальностями"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 31 травня 2019 року, протокол № 10 "Затвердження результатів додаткових фахових вступних випробувань від 30 травня 2019 року, що проводяться ЦДПУ ім. В. Винниченка, вступників для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 30 травня 2019 року, протокол № 9 "Затвердження результатів додаткових фахових вступних випробувань від 29 травня 2019 року, що проводяться ЦДПУ ім. В. Винниченка, вступників для участі в конкурсному відборі для здобуття ступеня магістра за іншою спеціальністю відповідно до конкурсних пропозицій 2019 року"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 травня 2019 року, протокол № 8 "Про реєстрацію для складання вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) вступників, які бажають взяти участь у конкурсному відборі на навчання для здобуття ступеня магістра, за визначеними Умовами прийому спеціальностями"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 24 травня 2019 року (16:00), протокол № 7-а "Затвердження результатів творчих заліків від 24 травня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 24 травня 2019 року (11:00), протокол № 7 "Допуск до складання творчих заліків від 24 травня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 квітня 2019 року (16:00), протокол № 6-а "Затвердження результатів творчих заліків від 26 квітня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 26 квітня 2019 року (11:00), протокол № 6 "Допуск до складання творчих заліків від 26 квітня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 29 березня 2019 року, протокол № 5 "Затвердження програм вступних випробувань та екзаменаційних матеріалів для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 березня 2019 року (16:00) , протокол № 4-а "Затвердження результатів творчих заліків від 22 березня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 березня 2019 року (11:00) , протокол № 4 "Допуск до складання творчих заліків від 22 березня 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 лютого 2019 року (16:00) , протокол № 3-а "Затвердження результатів творчих заліків від 22 лютого 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 22 лютого 2019 року (11:00) , протокол № 3 "Допуск до складання творчих заліків від 22 лютого 2019 року осіб для вступу на навчання до Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка в 2019 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 18 лютого 2019 року, протокол № 2 "Затвердження персонального складу структурних підрозділів приймальної комісії на 2019 рік"
  • Рішення приймальної комісії ЦДПУ ім. В. Винниченка від 24 січня 2019 року, протокол № 1 "Затвердження структури приймальної комісії з відповідним перерозподілом завдань і функцій між її структурними підрозділами"
2018 рік
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись