• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міжнародна діяльність - Новини проєкту Erasmus+ "UTTERLY"

Курси вдосконалення викладацької майстерності

Курси вдосконалення викладацької майстерності

З 2 жовтня по 26 листопада є можливість пройти онлайн підвищення кваліфікації на курсах вдосконалення викладацької майстерності, розроблених у рамках проєкту «Центри сертифікації викладачів: інноваційні підходи до досконалості викладання» (UTTERLY) за програмою Еразмус +.

Для реєстрації представлено курси з восьми вітчизняних університетів-партнерів та Інституту вищої освіти НАПН України, що є членами консорціуму.  За результатами навчання буде видано документ про підвищення кваліфікації.

Реєстрація на обрані курси проходить на новій LMS системі управління навчанням за посиланням https://utterly.education/ і буде відкритою до 2 жовтня.

Шановні колеги! Реєстрація на курси буде відкритою до 2 жовтня (для окремих курсів до 9 жовтня), а також до наповненості груп. Для реєстрації на курс потрібно зареєструватися на платформі та обрати, від якого університету будете проходити підвищення кваліфікації. Якщо ж Ви реєструєтесь з іншого університету, що не є учасником консорціуму, прохання обрати, від кого з партнерів будете проходити навчання. Це означає, що саме до цього університету надійде Ваш запит на реєстрацію на курс, який мають підтвердити та надати доступ до платформи. За результатами  навчання саме цей університет буде видавати документ про підвищення кваліфікації.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись