• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Subgend

Новини проекту

Провели онлайн-заняття з учнями слухачами обласного конкурсу

Відповідно до задач проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне виконавці проєкту – Катерина АкбашНаталя Пасічник та Ренат Ріжняк – організували проведення заняття з гендерної проблематики з учнями, що брали участь в обласному конкурсі.

20 жовтня 2023 року на онлайн-занятті обласного конкурсу «Інсайти сьогодення від юних дослідників Кіровоградщини» у секціях прикладна математика та статистика Катерина Акбаш ознайомила учнів-слухачів з можливостями застосування гендерної статистики у проектах юних дослідників Кіровоградщини. Вона розповідала про принципи аналізу та інтерпретації гендерної статистики, а також методи створення гендерної інфографіки. Демонструвала досвід ЄС щодо візуалізації результатів гендерних досліджень.

001

Подальша реалізація проєкту передбачає низку різноманітних заходів, що спрямовані на формування в учнів шкіл міста та області здібностей орієнтуватися в особливостях міжнародної європейської практики у сфері гендерної освітньої статистики, гендерних стереотипів та упереджень у освіті та технології гендерної освіти.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись