• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Subgend

Новини проекту

Команда проєкту оприлюднила текст методичних рекомендацій для проведення літньої школи з гендерної рівності

Відповідно до задач проєкту «Субнаціональна гендерна рівність: баланс цінностей ЄС та українських реалій» (скорочена назва «SubGend») за програмою ЄС Еразмус+ з напрямку Жан Моне виконавцями проєкту – Катериною Акбаш, Наталею Пасічник та Ренатом Ріжняком – організоване видання «Методичних рекомендацій до проведення літньої школи «Тренінг з гендерної рівності» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти галузі знань 01 Освіта / Педагогіка».

f1

У методичних рекомендаціях висвітлюються особливості організації та проведення літньої школи, де розглядаються проблеми прихованого навчального плану в системі освіти, гендерного дисбалансу української освіти на національному та субнаціональному рівнях, дискримінації та сексуальних домагань в освіті, причини протидії гендерній рівності в Україні та гендерні аспекти рівності в політико-правовій сфері на національному та субнаціональному рівнях.

Методичні рекомендації вже розміщені в репозитарії університету. Ознайомитися з текстом рекомендацій можна за покликанням http://dspace.kspu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5035

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись