• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizvih_logo

Факультет фізичного виховання

Викладачі та співробітники педуніверситету долучилися до спортивного свята

Викладачі та співробітники педуніверситету долучилися до спортивного свята

19 травня 2018 року профком ЦДПУ ім. В. Винниченка на нашій базі "Буревісник" організував спортивно-оздоровче свято для викладачів і співробітників нашого вузу. В квесті з командоутворення «STEP BY STEP» брали участь вісім команд від факультетів і підрозділів. Допомогли в організації координатори студентського профкому.

Позитивний настрій учасників та вболівальників, сонячна погода, фоновий музичний супровід українських виконавців, смачні делікатеси від університетських поварів сприяли гарному активному відпочинку та надихали на перемогу.
Перемогла у спортивному святі команда факультету фізичного виховання, факультет історії та права виборов друге місце, третє – факультет іноземних мов. Команди, що посіли призові місця, отримали від профкому призи та грамоти.
А взагалі, перемогла дружба! Всі учасники та вболівальники спортивного свята отримали задоволення, бадьорий настрій, здоровий дух, натхнення.
Колектив факультету фізичного виховання схвалює креативну ідею та пропонує підтримувати такий формат спортивно-оздоровчих свят.

Інформацію надано факультетом фізичного виховання
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись