• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Історики представили виставку археологічних матеріалів на Покровському ярмарку

Історики представили виставку археологічних матеріалів на Покровському ярмарку

Представники факультету історії, бізнес-освіти та права взяли участь у роботі міжнародної виставки «AGROEXPO», що проходила у Кропивницькому наприкінці вересня – початку жовтня.

Цього року відвідувачі форуму змогли побачити матеріали зібрані під час археологічних досліджень на території нашої області, серед яких зразки давніх зброї, прикрас, посуду та реманенту. Нагадаємо, щороку студенти-історики під керівництвом викладачів І. А. Козир, О. В. Чорного та К. І. Панченка беруть участь розкопках на Кіровоградщині у рамках літньої археологічної практики.

Для тимчасової експозиції співробітники кафедри історії України та всесвітньої історії відібрали цікаві артефакти різних історичних епох. Старожитності викликали неабиякий інтерес з боку гостей заходу. Більш детально ознайомитись з результатами роботи наукової експедиції, а також сторінками давньої історії регіону можна у залі Археологічного музею імені Нінель Бокій, що розташований в п’ятиповерховому корпусі університету за адресою вул. Шевченка, 1.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись