• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Добро починається з тебе»

«Добро починається з тебе» саме таку назву мав благодійний концерт, присвячений допомозі дітям-сиротам, що відбувся 11 грудня на факультеті іноземних мов.

Незважаючи на холодну зимову погоду, у залі панувала неймовірно тепла атмосфера. Ведучі концерту Колесник Каріна (студентка 1-го курсу) та Марченко Ігор (студент 4-го курсу факультету іноземних мов), нагадали всім присутнім, що чужого горя не буває!

Атмосферу добра підтримали Ксенія Чеканова, Папуша Микола, Андрій Павленко, Єрьоміна Анна.

 Слід відзначити Колесник Каріну, Слізкую Валерію та хлопців із мистецького факультету, які виступили із запальним танцем, і змусили залу зірватись шквалом оплесків.

Також глядачі мали змогу насолоджуватись виступами інших талановитих студентів факультету іноземних мов : Шестопал Галини, Іванової Марини, Снісаренко Поліни, Бірзул Ксенії, Жабокрицького Дмитра, Місаєва Романа, Тараненко Наталії.

Та не тільки студенти факультету іноземних мов брали участь у благодійному заході. Студентка лондонського університету Середенко Оксана радо виступила на нашому благодійному концерті.

Ми щиро дякуємо всім учасникам, організаторам, викладачам, глядачам та просто небайдужим, які зробили свій невеликий вклад у велику справу. Завжди пам’ятаймо, що поруч є люди які потребують нашої допомоги! А ми ж в свою чергу не маємо права залишатись байдужими. Не забуваймо, добро починається з нас!

Вишневецька Катерина (213)

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись