• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Мій світ – мистецтво

27-30 березня 2014 року в м. Харкові відбулася Міжнародна Олімпіада “Мій світ – мистецтво”, організатором якої виступила Міжнародна компанія “Sound's Life”, м. Москва, Росія. В олімпіаді брали участь понад 120 студентів вищих та середніх закладів мистецького спрямування України та Росії. Студенти мистецького факультету нашого університету взяли активну участь та виступили з конкурсною програмою у номінації “Інструментальна музика”.

Дипломи першого ступеня та звання лауреатів отримали студент І курсу Віталій Присяжний та студенти IV курсу В’ячеслав Грозан та Олександра Сербул.  Диплом другого ступеня отримала студентка І курсу Людмила Юрчик.

Сертифікати за якісну підготовку студентів до конкурсних випробувань тависокохудожню інтерпретацію музичних творівотримали викладачі кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін: кандидат педагогічних наук, доцент Н. В. Свещинська, кандидат педагогічних наук, старший викладач  С. В. Грозан   та викладач З. М. Стукаленко. 

Конкурсне жюрівідмітилояскравий виступ дуету баяністів –  Віталія Присяжного та В’ячеслава Грозана (клас викладача З. М. Стукаленко ), які продемонстрували  високу технічно-виконавську майстерність та глибоке  розкриття художнього змісту музичних творів.

Президія Олімпіади висловила подяку ректору Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка  доктору філологічних наук, професору О. А. Семенюку   та завідуючому кафедрою музично-теоретичних та інструментальнихдисциплін доктору педагогічних наук, професоруВ. Ф. Черкасову  за сприяння та організацію студентів до участі в Міжнародній Олімпіаді. 

Інформація надана мистецьким факультетом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись