• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ALLA PRIMA

11 жовтня 2014 року до Дня художника відбудеться Мистецький Рух «ALLAPRIMA». Цей захід проводиться одинадцять років поспіль з ініціативи викладачів та студентів секції образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Кіровоградського державного педагогічного  університету імені Володимира Винниченка.

Мистецький Рух передбачає популяризацію мистецтва серед дітей та молоді. «ALLA PRIMA» щороку залучає до творчості не менше 250 жителів та гостей міста до творчих майстерень образотворчого мистецтва: живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва, скульптури. На площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку, під відкритим небом працює безліч міні-експозицій, міні-майстерень.

Пленер та майстер-класи, виставки та музичний креатив, а головне – спільна творчість, яка об’єднує дорослих та дітей, допомагають одним знайти свої контакти зі світом творчості, іншим – відчути можливості зміни власного життя, третім – змінити відношення до світу та самого себе.

Мистецький рух «ALLA PRIMA» сьогодні – це свято, це – місце презентації та творчих експериментів. На цьому святі кожна людина - художник рівно настільки, наскільки вона прагне ним бути. Тут вона може отримати новий поштовх до творчості, можливість подивитися і повчитися, відчути себе Художником.

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись