• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Україна починається з тебе

Працівниками бібліотеки КДПУ ім. В. Винниченка до Всеукраїнського дня бібліотек було організовано низку заходів. 29 та 30 вересня було проведено день відкритих дверей. До уваги користувачів були представлені тематичні перегляди та виставки, а також проведено екскурсії усіма залами бібліотеки.

З 17 по 27 вересня у довідково-інформаційному залі були проведені майстер-класи, на яких усі бажаючі могли навчитися виготовляти сувеніри української символіки.

29 та 30 вересня працівники бібліотеки КДПУ ім. В. Винниченка організували благодійний аукціон «Україна починається з тебе». Мета акції – збір коштів на підтримку учасників АТО, які є співробітниками або студентами вишу, та їх родин. Асортимент акції був різноманітним, зокрема були представлені вироби виготовлені на майстер-класах, а також вироби, принесені викладачами та студентами закладу. Під час аукціону-продажу бажаючі мали змогу придбати подарунки-обереги як для себе, так і для воїна-захисника. За два дні виставки-продажу було зібрано 8088 гривень, а також значну кількість подарунків, які були передані Кіровоградському 3-му батальйону спецпризначенців.

30 вересня викладачі, бібліотекарі та студенти КДПУ ім. В. Винниченка взяли участь у Всеукраїнських голосних читаннях творів Т. Г. Шевченка. Захід відбувся біля пам’ятника Кобзарю. Учасники читали поезії Тараса Шевченка з різних носіїв: книжок, планшетів, е-книг, телефонів.

Інформація надана Науковою бібліотекою КДПУ.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись