• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вітаємо учасників V Міжнародного наукового форуму «Сучасні тенденції в педагогічній науці України та Ізраїлю: шлях до інтеграції»!

IMG 4047

Із V Міжнародного наукового  форуму «Сучасні тенденції в педагогічній науці України та Ізраїлю: шлях до інтеграції», який відбувся на базі Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського (м.Одеса),  повернулись представники мистецького факультету: завідувачка кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання, доктор педагогічних наук, професор А.М. Растригіна А.М., докторант кафедри педагогіки та освітнього менеджменту,  в. о. декана мистецького факультету, кандидат педагогічних наук, доцент  Т.Б. Стратан-Артишкова  та ст.викладач, кандидат педагогічних наук  О.А.Яненко, які прийнячли активну участь в обговоренні актуальних питань розвитку вищої освіти в Україні та за кордоном. 

Під час роботи форуму та офіційної зустрічі в  Культурному центрі посольства Ізраїль науковці мистецького факультету обговорили можливсті співробітництва двох університетів щодо впровадження концепції розвитку освіти України з ректором Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К.Д. Ушинського,  доктором психологічних наук, професором, дійсним членом НАПН України О.Я. Чебикіним,  деканом мистецького факультету, доктором педагогінчих наук, професором, Н.К. Бєловою та доктором педагогічних наук, професором О.Є. Ребровою. 

У рамках існуючої угоди про міжнародне співробітництво між КДПУ ім. В. Винниченка та Аріельським університетом в Самарії (Ізраїль)  відбулася домовленість про підготовку міжнародної колективної монографії з  директором відділу академічного розвитку та оцінювання Аріельського університетського центру, доктором педагогічних наук, професором Ніццою Давидович.

Інформація надана Мистецьким факультетом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись