• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Тиждень студента в КДПУ ім. В. Винниченка: Літопис подій

plU2sa8hE5QУ Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка День студента відсвяткували як завжди з розмахом.

13 листопада відбувся конкурс на кращий гуртожиток, блок, кімнату. Учасники продемонстрували не тільки гарний санітарно-гігієнічний станприміщень, а й уміння представити свою кімнату чи блок. Апогеєм конкурсу стала так звана «Кіностудія гуртожитку №1». Суддям продемонстрували фрагменти сюжетів радянських та сучасних фільмів, а вдеяких із них довелося взяти участь.

День студента вивершився гала-концертом «Вернісаж талантів». На факультетських вернісажах було відібрано кращі номери, які перетворилися в справжнє феєричне шоу. Неймовірно гарними були флешмоби фізико-математичного та природничо-географічного факультетів,  Вася Возіян декламував власний вірш «Небесна сотня», цікаві ритми «наспівував» бітбоксер Ігор Левченко, романтичний танець дарували Анна Череванчук та Сергій Валянський. До привітань долучились і викладачі, які декламували вірші та розповідали гуморески.

Всі учасники були нагородженні призами.

18 листопада молодіжний центр та профком студентів організували ділову гру "Студентський острів". Це гра з командоутворення, метою якої є згуртувати студентів, навчити їх розподілити обов'язки і активізувати роботу в колективі.

Команди з кожного факультету були поділені на міністерства, які мали свої функції та першочергові завдання із будівництва споруд. За деякий час їм потрібно створити острів, в якому б діяли всі сфери життєдіяльності. Учасники отримали набори з необхідними матеріалами для виготовлення макетів будівель. Команди обрали міністрів, інженерів та переговірників, які збирались на зібрання, обмінювались матеріалами. Гра тривала 4 години.

За підсумками гри третє місце посіла команда філології та журналістики, друге місце – команда факультету іноземних мов. Переможцем гри стала команда факультету фізичного виховання.

В останній день святкування Дня студента команди КВН розігрували "Осінній Кубок ректора – 2014". Цього разу в грі брали участь лише дві команди: «СКІФ» (факультет історії та права) та "Принцеси" (факультет філології та журналістики), але це на завадило святу гумору. Всі жарти були дотепними та влучними. Команда "СКІФ" у своєму виступі показала справжні реалії студентського життя: від "торгівлі" конспектами до боротьби з «дуйчиками». Крім того, команда найкраще жартувала на розминці.

Команда "Принцеси" захоплювала глядачів справжнім жіночим гумором та  своєю безпосередністю. Дівчата підготували в своїх виступах багато кумедних відеороликів. Жартували про політиків, проводили майстер-класи  по танцях  з філологічними рухами.

Журі довго обирало переможця та все, як то кажуть, «перемогла дружба», молодість, краса та гумор.

Всі учасники отримали подарунки та привітання від ректора університету Олега Анатолійовича Семенюка, який привітав команди та глядачів з Днем студента.

Усі заходи проходили під знаком благодійності. Зібрані кошти передали студентам університету – учасникам АТО.

Інформація надана Ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись