• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Диплом лауреата І ступеню...

img 03Диплом лауреата І ступеню та сертифікат-знижку 50 % на зйомку кліпу, сертифікат 50% знижки на професійну зйомку відеокліпу від "Продюсерського центру BRAVA PRODUCTION",подарунковий сертифікат від "Tatamusic Production Studio" на знижку в 400 долларів на запис пісні під ключвиборола студентка 61 гр. мистецького факультету КДПУ ім. В.Винниченка Козонак Мар’яна (кл. Засл. артиста України, доц. С.П. Дьоміна) на першому Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «Empireofarts», який проходив 13-17 травня 2015 р. у м. Трускавець.

Участь у фестивалі брали таланти віком від 3-х до 35 років з усіх регіонів України та з-за кордону, виступаючи у таких жанрах, як вокал та вокальні колективи, хореографія та хореографічні колективи, інструментальна музика, театральне мистецтво, циркове мистецтво, моделінг, дизайн одягу тощо.

Виступи учасників конкурсу-фестивалю оцінювало високопрофесійне міжнародне журі, що складалося з провідних діячів культури і мистецтв, спеціалістів у різних видах мистецтв, зірок шоу-бізнесу, а саме співачки, поетеси, композитора, викладача вокалу, Президента Міжнародного конкурсу-фестивалю «Empireofarts», володарки Гран-Прі багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів Борислави Білоцерківської; української театральної акторки і режисера Ірини Цуканової; продюсера, бізнесмена, мецената, громадського діяча, президента «Фонду волонтерів України» Тимофія Нагорного; півфіналіста телепроекту «Голос країни-3», оперного співака, телеведучого Блез Малаби (Конго); засновника та віце-президента ГО «UkrainianFashionAssociation», Генерального директора UkrainianFashionAcademyЗаріни Семенюк.

Побажаємо талановитій Мар’яні нових звершень та перемог!!!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись