• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

ВОКАЛЬНА КУЗНЯ 2015 в КДПУ

img 01«Вокальна кузня» - це один із особливих креативних проектів Кіровоградського державного педагогічного університету. Після декількох відборів було виявлено п’ятірку найкращих співаків університету з якими  і почалась клопітка підготовка до концерту.  З кожним учасником проводилась індивідуальна робота: підбір образу, пісні, номеру, костюму. Кожен виступ був міні-спектаклем, який допомагав вокалістам краще розкрити задум пісні та проявити свій акторський потенціал. Глядачі переносились з імпровізованого ресторану до судової зали.  А сам концерт перетворився на справжне шоу талантів, з талановитою ведучою Іриною Погребняк. У конкурсі взяли участь Ксенія Воробйова, Вероніка Кохно, Анна Єрьоміна, Владислав Льолін, Маргарита та Віталіна Мороз. Кожен учасник спробував себе у нових образах, які насправді були проявом їх внутрішнього стану, наприклад, Ксенія перетворилась у джазову співачку з 20-х років, Вероніка на учасницю Євробачення, Анна стала маленькою бунтаркою, Владислав рок-зіркою, а сестри Мороз справжніми україночками! Всім учасникам надзвичайно допоміг молодіжний театр «Резонанс», без якого номери учасників не були б таким насиченими і театральними. Також варто згадати Геннадія Зоріна, який створив ролики-представлення конкурсантів, які стали маленькими біографіями кожного з вокалістів і показали їх як багатосторонніх особистостей, адже окрім співу студенти мають багато різних захоплень, про які не знали навіть одногрупники студентів-співаків.

Третє місце у конкурсі посіли сестри Мороз, друге  - Анна Єрьоміна, а найкращою стала студентка мистецького факультету Вероніка Кохно, яка запам’яталась усім своїм яскравим номером у народному стилі, з яким їй допомогли маленькі вихованці дівчини.

А закінчилось все найприємнішим – врученням призів та подарунків.  Спонсорами конкурсу стали Відділ сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, call-центр «Телеконтакт», політична партія «Народний фронт» та первинна профспілкова організація студентів КДПУ ім. В.Винниченка.

До зустрічі у наступному році!

Інформація надана Ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись