• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Урочистості присвячені Дню фізичної культури та спорту України

img 01Традиційно, у другу суботу вересня, відзначається День фізичної культури та спорту України. 11-12 вересня на факультеті фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися урочисті заходи з нагоди цього свята.

На святковій лінійці був присутній ректор КДПУ ім.. В.Винниченка професор Семенюк О.А., який привітав студентів, професорсько-викладацький склад, гостей заходу зі святом краси і здоров’я та нагородив грамотами кращих спортсменів факультету фізичного виховання за 2014-2015 навчальний рік. З цінними подарунками на святкову лінійку завітав керівник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Шевченко О. В. Учасників свята із показовим виступом прийшли привітати юні спортсмени – вихованці президента федерації рукопашного бою Кіровоградської області, головного тренера збірної України Іванова І. М.

В присутності студентів факультету фізичного виховання і шановних гостей відбувся церемоніал відкриття пам’ятної дошки одному з засновників факультету фізичного виховання Фуксу Миколі Євгеновичу. Теплими словами згадували Миколу Євгеновича: голова ветеранів спорту Кіровоградщини Березан О. П., колеги, друзі, близькі та вихованці.

Щорічно до цього свята факультет фізичного виховання проводить змагання з ігрових видів спорту серед студентів університету.

У запеклій боротьбі з пляжного волейболу перемогу здобули серед юнаків: І місце Забілястий О., Попович О.; ІІ місце – Сокуренко Д., Богатько І.; ІІІ місце – Кравець Я., Іванов В. Переможці і призери студенти факультету фізичного виховання. Команди дівчат були представлені різними факультетами, так І місце вибороли Прокопчук О. (факультет фізичного виховання), Орлова І (педагогіки та психології). Друге місце зайняли Кукурудза А. (природничо-географічний факультет) та Олейнік В. (фізико-математичний факультет), ІІІ місце дісталося Тихоновій А. (природничо-географічний факультет) та Кострубі Д. (педагогічний ліцей).

У змаганнях з футболу перемогу здобули першокурсники факультету фізичного виховання. Так, збірна команда І курсу перемогла збірну ІІ курсу з рахунком 7:1, кращі бомбардири: Довженко М. (3 м’ячі), Зайцев О. (2 м’ячі). А у грі з збірною КДПУ першокурсники перемогли з рахунком 4:1. Кращий бомбардир Кутулупенко С. (2 м’ячі).

У змаганнях з баскетболу 3х3 І місце виборола команда КДПУ – 1: Бурлака Н., Станкевич І., Кондратенко Р. ІІ місце посіла команда факультету фізичного виховання у складі Лучко С., Ратушний І., Троценко А., Буйнова Ю. ІІІ місце –зайняла команда КДПУ – 2 у складі: Анкутов С., Кондратенко О., Юхименко І., Вереітін Є.

Бажаємо всім міцного здоров’я, великої вдачі, наснаги та перемог у всіх справах! Зі світом молодості, величі духу і мужності!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись