• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

А ти був на «Студмісті»?

Вже другий рік поспіль, Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка, об’єднує студентів за допомогою проекту для студентської молоді «Студмісто», організованого первинною профспілковою організацією студентів.

Ось і цього року, 7 жовтня, на базі відпочинку «Буревісник», зібралися студенти, щоб познайомитися поближче та вибороти цінні призи. Щоб поборотися за першість у змаганнях, наших студентів, не налякав навіть дощ. Наша медіа-група, як зазвичай, теж побувала на відкритті, одного з найкреативніших заходів КДПУ ім. В. Винниченка.

У рамках проекту, кожен студент міг знайти для себе заняття по душі. Але, про це потім. Спочатку відкриття...
Здається, що СТУДМІСТО — це дійсно, окреме місто, де студенти можуть розважатися та покреативити у конкурсах. Похмуре небо, здається, сонячним від посмішок гостей свята, весела музика та гарячі напої.

Урочисте відкриття розпочалося за участі співорганізаторів проекту: ректорату КДПУ ім. В. Винниченка, народного депутата України Костянтина Яриніча, депутатів Кіровоградської міської ради Рафаела Санасаряна, Бойка Сергія Вікторовича та голови Громадської організації «Перспектива міста» Артема Стрижакова.

А тепер про головне... Який же це світ активної молоді? Кожну хвилину учасники знаходились в дії. Почалося все з веселої руханки, яка зарядила енергією та бадьорим настроєм. Протягом квесту команди неймовірно здружились, адже обговорення спільної стратегії та жага перемоги об’єднує та дарує віру в себе. Команди з різних факультетів, гідно боролись за перемогу в змаганнях з волейболу. На території бази діяли різні майстер-класи та тренінги, також бажаючі мали змогу спуститись із тарзанки, постріляти в тирі, а також пограти в різноманітні настільки ігри.

Для мене, наприклад, головне, щоб накормили чимось смачненьким. Тому, про це не можу не сказати. Обідня перерва, щоб набратися сил для подальшої руху — найголовніше. Ігри іграми, але перерва була. М’ясо, каша та багато іншого, мала змогу поласувати молодь.
Далі, розпочався найцікавіший момент. Всі команди гідно змагались, але серед кращих – теж є переможці. Нагородили природничо-географічний факультет за зайняте 3 місце у квесті, фізико-математичний факультет за зайняте 2 місце, факультет історії та права за зайняте 1 місце!

Окрім квесту були нагороджені чемпіони змагань з волейболу факультет педагогіки та психології за зайняте 3 місце, факультет історії та права за зайняте 2 місце та факультет фізичного виховання за 1 місце. Переможці були нагороджені грошовими призами, білетами в Кінотеатр «Портал» та розважальний комплекс «Velvet».

Далі розпочалася шоу програма, під час якої можна було поспівати в «Караоке на Студмісті» та виграти цікаві подарунки в конкурсах. Незабутньою миттю була посвята в першокурсники представників від факультетів та обрання ними свого подальшого шляху на тернистій дорозі студентства.

Довго готувалися, чекали цього дня і так швидко він закінчився, але спогади залишаться на довго. Одне можно сказати точно, спільна діяльність згуртувала всіх на «Студмісті». Гарно проведений час, теплі розмови біля вогнища, живе спілкування та запальна дискотека, запам’ятаються назавжди. Тож з нетерпінням чекаємо наступного, четвертого, «Студміста»!

Ось такий він, світ студентської молоді — жвавий та прекрасний!

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись