• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Як студентська молодь на студмісті відпочивала

Кожного року, одного травневого дня, студенти відкладають навчання і важливі справи та організовують неабияке дійство, щоб весело провести час з друзями на щорічному студентському святі на СОТ «Буревісник» державного педагогічного університету ім. В.Винниченка «СТУДМІСТО». 
13 травня найкактивніші та найкмітливіші студенти педагогічного університету одягли спортивні костюми, зібралися командами та пішли представляти свій факультет з групою підтримки, яка складалася з інших студентів та викладачів, адже без девізів та кричалок – аж ніяк.

Організатори свята – первинна профспілкова організація студентів ЦДПУ ім. В. Винниченка та молодіжний центр, – кожного року дивує всіх завданнями та іграми і цього року вони також підготували сюрпризи. Окрім можливості взяти участь у квесті на командоутворення «Stepbystep», студенти могли позмагатися в чемпіонаті з волейболу, пострибати з тарзанки, взяти участь у майстер-класах, пограти в «Мафію» та постріляти в тирі. Перемогу в квесті здобула команда мистецького факультету, II місце отримала команда фізико-математичного факультету, III місце – команда факультету фізичного виховання.

У чемпіонаті з волейболу I місце отримала команда факультету фізичного виховання, II — команда факультету педагогіки та психології, III місце - команда факультету історії та права. 
Яке було ж здивування, коли всі зрозуміли, що це тільки початок, адже попереду – ще два змагання. Вперше вирішили перевірити студентів на кулінарні здібності та знання, у результаті: I місце отримала команда факультету історії та права, II — команда факультету педагогіки та психології, III місце - команда природничо-географічного факультету.

Виявили на “Студмісті” креативних та красивих фотографів у змаганні “Фотобатл”. Нею виявилась студентка та представниця команди факультету філології та журналістики - Яна Войтенко.

Дякуємо Центру психології та розвитку “Щасливий день” за неймовірні тренінги: “Як зростає особистість в сучасному світі”, “Таємниці та ризики професії”, де студенти змогли дізнатися багато про психологію людини.

Позмагалися – і досить. Після важкого спортивного дня розпочалася найулюбленіша частина: шоу-программа, ігри, конкурси, дискотека та багато іншого.

Первинна профспілкова організація студентів ЦДПУ ім. В.Винниченка та молодіжний центр дякує за підтримку ректорату університету, міській організації радикальної партії Ляшка, голові громадської організації “Перспектива міста” Артему Стрижакову, магазину розумних покупок “Brain”, нічному клубу “Velvet”, центру психології та розвитку “Щасливий день” та туристичному агенству “Green Trek”, а також викладачам, студентам, які долучилися до маленького студентського світу.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись