• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студенти педагогічного університету долучилися до міжнародного турніру з розробки комп'ютерних ігор Global Game Jam Ukraine 2018

У п'ятницю, 26 січня, в семи сотнях міст світу зібралися ентузіасти і професіонали ігростроя Global Game Jam. Українських міст серед них тепер п'ять: Кропивницький. Харків, Київ, Рівне та Одеса. О 17:00 за місцевим часом центральний оргкомітет з м. Сан-Луїс-Обіспо (Каліфорнія, США), повідомив тему джему, і аж до першої години дня неділі, 28 січня, йшла робота над проектами. Global Game Jam об'єднує всіх: початківців і професіоналів, інді і співробітників великих компаній, програмістів, художників, аніматорів, композиторів, сценаристів, тестувальників, менеджерів.

GameJam2018

Відбувалося дійство в прямому ефірі на базі КЛА НАУ. Два дні хакери у вільному графіку працювали над розробкою своєї гри та готувалися до представлення її членам журі. Тема цьогорічного джему: Transmission (радіопередача, мехнічна передача чи передача енергії).Під час підсумків всі присутні могли побачити ігри на різний смак: починаючи віртуальними, і закінчуючи комп`ютерними настільними.

img 02

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка представляли дві команди з фізико-математичного факультету. Кажуть, що беруть участь у турнірі не перший рік, тому знають, як правильно та креативно підійти до теми хакатону.

img 04

Вітаємо наших геймерів з новими знаннями та досвідом, які вони здобули під час програмування.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись