• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Урочисте відкриття інформаційного центру Європейського Союзу (фоторепортаж)

5 березня,  на базі факультету іноземних мов Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка відбулося урочисте відкриття інформаційного центру Європейського Союзу.

Участь у відкритті Центру взяли прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні Давід Стулік, документаліст відділу  преси та інформації Представництва ЄС в Україні Ірина Стаднійчук, ректор Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В.Винниченка Олег Семенюк, а також декан факультету іноземних мов Олександр Білоус.

«Це 25 інформаційний центр ЄС. Його завдання поширювати інформацію про ЄС: роботу, проблеми, питання, надаючи допомогу університетам та науково-дослідницьким центрам у навчанні студентів та дослідницьких роботах щодо європейської інтеграції, а також сприяння участі студентів  у дебатах з європейських питань», - зазначив під час презентації Давід Стулік, прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні.

«Відкриття Центру на базі нашого ВНЗ – знакова подія на шляху до євроінтеграції України і Кіровоградщини. Будь-яка інформація – додаток до успішної освіти, а найголовніше - ми зацікавлені, щоб ця інформація розповсюджувалася не тільки серед наших студентів, але й була доступною для інших жителів нашого регіону», - зауважив ректор ЦДПУ ім. В.Винниченка Олег Семенюк.

Центр працюватиме на шостому поверсі семиповерхового корпусу в аудиторії № 601 з 08.00 до 16.00. На базі інформаційного центру, проходитимуть навчальні заняття для студентів факультету іноземних мов, а також окремі інформаційні заходи для всіх бажаючих.

Після урочистого відкриття інформаційного центру ЄС Давід Стулік провів дискусію  із студентами педагогічного університету на тему: «Місце української молоді в Європі, яка постійно змінюється».

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись