• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
fizmat_logo

Факультет математики, природничих наук та технологій

Студенти ЦДУ імені В. Винниченка стали менторами в UPSHIFT Україна

Студенти ЦДУ імені В. Винниченка стали менторами в UPSHIFT Україна

Унікальна можливість стати часткою ініціативи UPSHIFT Україна виявилася дорогоцінним досвідом для студентів Центрального державного університету імені В. Винниченка. Владислав Губар (спеціальність Середня освіта (Трудове навчання та технології) та Денис Павлюк (спеціальність Професійна освіта (Цифрові технології), які проходили навчання в різний час і в різних регіонах країни, взяли участь у програмі з 9 листопада по 12 листопада та з 19 жовтня по 22 жовтня відповідно.

Владислав Губар вивчав майстерність у Київській області, отримуючи знання та навички, які стали основою для подальшого застосування у практиці. Денис Павлюк збагатив свій досвід у Волинській області, де отримав відмінну можливість обмінюватися ідеями та поглиблювати свої знання у сфері соціальних ініціатив.

Однак пригода із UPSHIFT для цих студентів не закінчилася лише на отриманні знань. Вже з 22 листопада по 26 листопада Денис Павлюк взяв на себе відповідальність та фасалітував команду UPSHIFT у розробці та втіленні їх власного соціального проєкту.

Така можливість стати не лише учасниками, але й менторами вже на ранньому етапі своєї кар'єри свідчить про високий рівень підготовки студентів ЦДУ імені В. Винниченка та підкреслює важливість програм інноваційного розвитку для молоді. Участь в UPSHIFT стала для Владислава Губара та Дениса Павлюка важливим кроком у формуванні їхнього лідерського потенціалу та сприяла змінам в суспільстві через їхню активну участь у розбудові соціальних проєктів.

Інформацію підготували студент групи ЦТ20Б Денис Павлюк
та в.о.зав.кафедри математики та цифрових технологій О.М.Трифонова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись