• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення абітурієнта

Вступна кампанія: Підтвердження місця навчання та виконання вимог до зарахування

Не пізніше 5 серпня особи, які вступають на бакалаврат на основі повної загальної середньої освіти або ступенів молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра, освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, дізнаються, чи отримали вони рекомендацію до зарахування на бюджет. Якщо в електронний кабінет вступника надійшло повідомлення про зарахування або вступник побачив себе в списках рекомендованих до зарахування на інформаційному ресурсі для вступників ЄДЕБО чи у списках приймальної комісії, необхідно до 18:00 8 серпня підтвердити свій вибір місця навчання.

Існує два шляхи підтвердження:

  • Перший – особисто в приймальній комісії закладу освіти, куди вступник рекомендований до зарахування.
  • Другий – безпосередньо в електронному кабінеті вступника шляхом накладання кваліфікованого електронного підпису (КЕП)*.

*Вступники, що перебувають на тимчасово окупованій території, а також особи, що знаходяться за межами України та не мають КЕП, можуть підтвердити вибір місця навчання шляхом завантаження через електронний кабінет скан-копії заяви на вступ, підписаної вступником особисто.

Увімкніть відео та перегляньте інструкцію щодо підтвердження вибору місця навчання в електронному кабінеті: Як в електронному кабінеті накласти на заяву КЕП

Електронний цифровий підпис (ІНСТРУКЦІЯ)

Пошта Приймальної комісії: [email protected]

Адреса Приймальної комісії: Кіровоградська область, м. Кропивницький, вул. Шевченка, 1 (ауд. 103, корпус № 5)

Телефони Приймальної комісії:

+380 (522) 32 09 99

+380 (95) 14 853 51

+380 (96) 62 379 13

+380 (50) 01 02 900

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись