• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Оголошення

Семінар «Контрольні заходи, оцінювання здобувачів вищої освіти та академічної доброчесності. Внутрішнє забезпечення якості освітньої програми»

На виконання Постанови вченої ради Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка від 10 листопада 2023 року Про розробку перспективного плану підготовки до акредитації освітніх програм відповідно до «Ліцензійних умов провадження освітньої діяльності», запрошуємо гарантів та розробників освітніх програм узяти участь у методичному семінарі «Контрольні заходи, оцінювання здобувачів вищої освіти та академічної доброчесності. Внутрішнє забезпечення якості освітньої програми» та долучитися до обговорення питань щодо контрольних заходів та академічної доброчесності, внутрішнього забезпечення якості освітньої програми.

Захід відбудеться 18 грудня 2023 року (понеділок)
Початок заходу о 14:00 год.
Форма заходу: онлайн на платформі Google Meet корпоративного аккаунта ЦДУ ім. В. Винниченка за посиланням на відеодзвінок:
https://meet.google.com/afx-hnte-xnw

Реєстрація учасників перед початком зустрічі з 13:45 по 14:00 за посиланням Google-форми: https://forms.gle/HjebD65vF5tmZLmL8
Доступ до Google-папки з матеріалами семінару: http://surl.li/ogkjb

Програма семінару

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись