• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Дмитро Душейко - дизайнер, музикант

Дмитро Душейко - дизайнер, музикант

Журналістика була моєю мрією ще з дитинства...

Ні, немає у моїй сім’ї жодного медійника чи людини, хоч якось дотичної до цього фаху. Цей вибір дався мені легко, бо його зробила лінь, я боявся забруднити рученята.

Іронія в тому, що після першого курсу я усвідомив, що не маю бажання бути журналістом, справжнім журналістом. Писакою – легко, але так нецікаво: ліпити матеріал про морквяні котлети чи якісь інтриги, маньяків і перевертнів.

Справжні журналісти довго не живуть, справжні журналісти не продаються, вони не сидять в офісі, не катаються на джипах. Вони постійно на вістрі подій, вони знають, що буде далі, їм немає чого втрачати. Їхнє життя динамічне, трохи неохайне, виснажливе й романтичне. Для них популярність не має жодного значення. Для них важливі ефективність та дієвість їхньої роботи. Це відчайдухи, котрі хочуть, аби життя не пройшло дарма.

Музикою я займаюся з 13 років, граю на гітарі. За цей час записав один EP-альбом у 2013 році та ще один у 2014 році для свого проекту «Astheneia», а потім на початку 2015 записав 4 композиції для ЕР проекту «dusheiko», що стали початком сайд-проекту.

Не бійтеся робити те, що горить у вас всередині!

І ще: прислухайтеся до батьків, але не у виборі професії, і найменше думайте про престижність та фінансову вигоду в справі всього вашого життя.

Коли музика створена чесно перед самим собою, для музиканта важлива лиш одна людина, яка її зрозуміє...

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись