• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Галина Артеменко - блогер, арт-фуд-фотограф

news 2016 02 25 09 15Виправляти помилки? Двома руками!

По-перше, я писала в школі круті твори, а у позашкільний час (так-так, у той щасливий час, коли вдома не було комп’ютера, і вільний час був присвячений друзям, юнацькому коханню та власним думкам наодинці з собою) писала багато віршів. По-друге, завдяки моїй класній керівничці, вчительці літератури, я щиро захоплювалася письменниками й таким чином хотіла стати ближче до цього паперово-фантазійного світу. По-третє, я патологічний перфекціоніст. Виправляти помилки? Двома руками!

Імпонували самі викладачі

У навчанні найбільше імпонували самі викладачі з їхньою манерою… ні, навіть не викладати, а ділитися знаннями. Найбільш яскраві спогади з навчального процесу – це ті, коли пари проходили за, здавалося б, звичайнісінькою розмовою, але обговорювані теми були змістовними, «їстівними». І тому матеріал, який сприймався у такій завуальовано неформальній формі, згадуєш регулярно.

Прислухайтеся до своїх прагнень!

Моя особиста порада – це прислухатися до своїх прагнень. Обираючи цю професію, можна реалізовуватися, рухаючись за різними векторами, а тому важливо продегустувати різні сфери діяльності: радіо, телебачення, друк, поліграфію, безпосередньо редакцію тощо. Пишучи цей текст, я зрозуміла, що мала практику в роки навчання в кожному з цих напрямів. І кожен досвід дав можливість полегшити вибір «свого», адже на початку навчання я була впевнена, що буду займатися одним, а потім дійшла до зовсім іншого. А ще – читайте побільше!

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись