• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Ірина Іванова - ведуча шоу «Ранкова кава» на каналі «Кіровоград», редактор радіо «Скіфія-центр», диктор

news 2016 02 26 10 18

Навчання допомогло мені зрозуміти, чого насправді я хочу в житті

На факультеті я отримала вищу освіту, знання, які мені допомогли в роботі. А вдячна я факультету та університету за знання, розуміння викладачів, та студентські роки. Навчання допомогло мені зрозуміти, чого насправді я хочу в житті, чим хочу займатися. Це допомогло мені, тому що зараз я з упевненістю можу сказати: “Я люблю свою роботу”.

Були викладачі, якими я захоплювалася

Пам’ятаю інтереси наших викладачів, які мене захоплювали. До прикладу можу назвати Наталю Миколаївну Фенько. Її науковий інтерес настільки передавався нам, студентам, що ми й самі починали перейматися медіакритикою.

Олександра Олександрівна Гуманенко заряджала позитивом. Григорій Дмитрович Клочек навчив цінувати мистецтво та вдивлятися в саму суть. І, авжеж, не можна не згадати Леоніда Васильовича Куценка. Важко сказати, чому нас навчила ця людина. Мабуть, бути людьми, жити справою та любити те, чим ти займаєшся. Саме завдяки цим людям, завдяки дискусіям, які відбувалися на парах, завдяки особистості кожного викладача формувалася і моя власна особистість.

Беріться за те, що до душі!

Абітурієнтам пораджу прислухатися тільки до себе. А як не загубитися у вирі професій? Знову ж, слухати себе, бути собою, не зраджувати життєвим принципам та братися за те, що до душі.

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись