• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Катерина Федоренко- фотограф, блогер

news 2016 02 26 10 27Тут я зрозуміла, що фотографую краще, ніж пишу

Не важливо, чому і як я зробила вибір. Зрештою, у нашому місті він був досить обмеженим. Головне, що про ці 5 років я точно ніколи в житті не пожалкую! У мене були класна група, класні викладачі, і навчилася я не лише верстати журнальчики, вставляти міцні слівця в серйозні матеріали та майстерно прогулювати, не отримуючи «енок».

О-о, ніколи не забуду одну ситуацію в університеті! Справа була на першому курсі… Наталя Миколаївна запитала на парі, в кого з собою є фотоапарат. Виявилося, що з 20 осіб – тільки в мене. За цим слідував вереск: «О! Справжній журналіст!» – і я так перелякалася, що журналістом так і не стала. А стала фотографом.

Я спрямовую свою скаженість у правильне русло

Головний мій здобуток – те, що я навчилася спрямовувати свою скаженість у творче русло. Ще з часів навчання я зрозуміла, що фотографую краще, ніж пишу. Так що тепер моя робота – це дивитися на світ крізь скло об’єктивів і робити його кращим у фотошопі.

Оскільки я закінчила університет з червоним дипломом, то було б соромно взагалі відійти від видавничої справи. Тому я веду в соцмережі «Вконтакті» блог для наречених «Ты – невеста», який на сьогодні зібрав більш ніж 6-тисячну аудиторію.

Розвивайтеся!

Універсальних порад для студентів не буває. Звісно, не потрапляти на очі декану, якщо провинилася, та поновлювати в пам’яті слова на кшталт «дискурсивність» та «парадигмальність» перед парами Ірини Анатоліївни – то само собою. Ну, і дружити зі старостою – це взагалі панацея від половини студентських бід. Серйозно!

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись