• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників

Олена Сідорова - журналіст газети «Кіровоградська правда»

news 2016 02 29 10 40Зрозуміла, що опинилася на своєму місці

На вибір університету в мене було рівно 30 хвилин, оскільки вдома інтернету досі немає, а в комп’ютерному залі мені вистачило коштів тільки на півгодини. Улюбленим предметом у школі була українська мова, до того ж, ще й вчилася в музичній школі, тому швидко вирішила, що майбутня спеціальність має бути або гуманітарною, або музичною. Обирала між професіями музичного теоретика, педагога і культуролога. Кіровоград був найближчим до мого рідного міста, тому поїхала сюди.

Питання правильності обраного фаху, якщо бути відвертою, не дає спокою й донині. У педагогічному університеті опинилася майже випадково, але це «майже» зіграло вирішальну роль. Потрапивши сюди, зрозуміла, що опинилася на своєму місці.

Паралельно можна вчитися на військовій кафедрі

Ще зі школи хотіла вчитися у Військовій академії. А оскільки зір не ідеальний, то довелося мені плакати на плацу академії, що буду змушена використати запасний варіант – вступити до педагогічного.

Коли в нашому університеті відкрили військову кафедру від тої академії, то, зрозуміло, що я не могла не скористатися шансом здійснити своє давнє бажання. Зараз це чудове доповнення до моєї спеціальності, яке я, можливо, колись використаю. Зате тепер я точно знаю, що займаюся тим, чим мала займатися, і що нічого не втратила, вступивши сюди.

Прислухайтеся до себе й викладачів!

Без зайвих слів констатую – наша кафедра особлива. Вас тут перш за все розглядатимуть як особистість. Тому прислухайтеся до себе, до викладачів, живіть навчанням в університеті як своїм маленьким, але насиченим життям. І робіть те, що вважаєте за потрібне.

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись