• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Юридична клініка

Студентам про студентоцентризм

Студентам про студентоцентризм

8 грудня у рамках Тижня права Юридична клініка «Artium de Lex» та Студентська рада ЦДПУ провели спільний лекторій «Студентоцентризм як фундамент освітніх програм ЗВО».

Доповідачі, серед яких були консультанти юридичної клініки та представники студентського самоврядування, допомогли слухачам розібратися у комплексному понятті студентоцентризму та його значенні для якісного освітнього процесу. Після цього студентам нагадали про їх права і обов’язки, які діють під час навчання. Голова студентської ради університету розповів про шляхи вирішення конфліктів у закладі, механізми запобігання і протидії булінгу та корупції. Наприкінці заходу учасникам надали дієві і перевірені поради щодо того, як раціонально поєднувати навчання із трудовою діяльністю.

До лекції долучилися студенти різних курсів з усіх факультетів університету, які були надзвичайно зацікавлені тематикою, ставили питання та давали коментарі. Співпраця студентського самоврядування та юридичної клініки університету вкотре доводить свою ефективність, адже дозволяє продуктивно вести правопросвітницьку роботу серед студентства.

Юридична клініка «Artium de Lex»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись