ІІ Міжнародна конференція “Електронний уряд в Україні: засади та перспективи впровадження”

6-7 грудня 2012 року на базі Київського Національного університету ім. Т.Г.Шевченка проходила ІІ Міжнародна конференція “Електронний уряд: перспективи та засади впровадження”, у якій брали участь студенти різних ВНЗ України. Вже другий рік поспіль на ній були присутні і студенти І – ІІІ курсів факультету історії та права КДПУ ім. В.Винниченка.

На конференції обговорювались актуальні проблеми і пропозиції стосовно впровадження електронного уряду. Зокрема, проблеми технічного запровадження, культурні і етичні аспекти його впровадження, навчання населення користування послугами віртуального органу тощо. На цей захід були запрошені Народні депутати України, представники Кабінету Міністрів та інші представники державних органів та громадських організацій.

Студенти КДПУ ім.В. Винниченка досить активно долучилися до обговорення поставлених питань – ними були запропоновані декілька досить цікавих ідей щодо запровадження такого органу. 

Як студенти, так і організатори даного заходу були задоволені від такої форми роботи і активності студентів. Саме тому студентам нашого університету було запропоновано знову взяти учать у цій конференції в наступному році. За активну участь студенти були нагороджені дипломами.

Даний захід зміцнив дружні відносини між студентами різних ВНЗ України і дозволив сформувати загальне позитивне враження про наш університет.

Студент І курсу факультету історії та права Кашуба Олег