Зустріч студентів з Кіровоградським обласним військовим комісаром, полковником Тищенко М. A.

13 грудня у рамках проведення Всеукраїнського тижня права на факультеті була організована зустріч з Кіровоградським обласним військовим комісаром, начальником військового гарнізону, полковником Тищенко Миколою Анатолійовичем. Даний захід відбувся за ініціативою та допомогою доцента кафедри правознавства Гриценко Володимира Григоровича. На захід були запрошені студенти ІІ – IV курсів спеціальності «Правознавство».

Під час зустрічі студенти дізналися багато корисного та цікавого. Зокрема, Микола Анатолійович окреслив основні аспекти реформування Збройних Сил України, історію їх становлення та розвитку.

У присутніх було чимало запитань до гостя. Питання були різного характеру: одних цікавив розмір заробітної плати військовослужбовців, інших – критерії відбору юнаків-призовників. Але головним та найбільш актуальним стало питання стосовно відкриття військової кафедри в нашому університеті чи можливості навчання студентів на військової кафедрі Льотної академії. Микола Анатолійович пообіцяв продовжити вирішення цього питання щодо отримання дозволу та підписання договору.

Усі студенти отримали задоволення від зустрічі, дізнались багато нової та корисної інформації та були вдячні Миколі Анатолійовичу та викладачам кафедри правознавства за організовану зустріч.

Підготувала студентка 23 групи Проценко Ольга