Студентська наукова конференція

19 квітня 2018 року на кафедрі біології та методики її викладання відбулась наукова студентська конференція, у якій взяли участь студенти 3 та 4 курсу.

Окреслені доповіді розкривали різноманітні актуальні напрями біологічних наук, такі як: біохімія, анатомія, мікробіологія, зоологія та методика навчання біології.

 

В конференції приймали участь студенти 45 групи, які розкрили наступні теми:

  1. Мельник Юлія «Впровадження проблемного навчання на уроках біології» - науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  2. Грело Микола «Методика використання тестових завдань на уроках біології» – науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  3. Балинська Наталія «Використання інтерактивних технологій навчання на уроках біології» – науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  4. Яременко Ірина «Методика проведення уроків засвоєння нових знань» - науковий керівник д.пед.н., професор Калініченко Н.А.
  5. Мартинюк Сніжана «Нетрадиційні уроки з біології» - науковий керівник, д.пед.н., професор Калініченко Н.А.

Викладачі і студенти активно приймали участь у конференції, було багато додаткових запитань і обговорень кожної з тем доповідей, ніхто не залишився байдужим до проблем, які піднімались у наукових роботах.

 Головою комісії була обрана доцент Данилків Ольга Миколаївна, членами комісії були професор Калініченко Надія Андріївна та старший викладач Казначєєва Марія Сергіївна.

В результаті проведеної конференції всі студенти були оцінені за системою ECTS та отримали оцінку «А» від 94 до 98 балів. Конференція була дуже цікавою та пізнавальною. 

 Мартинюк Сніжана, студентка 45 гр.