14 лютого світ відзначає День Святого Валентина або День всіх закоханих.

Це свято романтики,кохання та ніжності. Валентинів день святкують усі - і дорослі і діти.

Святкування Дня закоханих стало невід’ємною традицією нашого шкільного життя.

Неймовірно насичений день... Свято кохання... Свято емоцій... Свято гарного настрою...

Науковий ліцей вибухнув привітаннями до Дня всіх закоханих! З самого ранку привітання лунали від вихованців ЦДЮТ "Надія", надалі естафету підхопили артисти Кіровоградської обласної філармонії.

103

Учні 7-В класу, провели свято у вигляді вікторини двох команд: хлопців та дівчат. Все пройшло дуже весело і цікаво. Найкращі отримали звання "Валентина та Валентини". Ними стали Гудим Катерина та Черних Олександр. Діти отримали масу задоволення та подарунки.

4

До Дня Святого Валентина в початковій школі були проведені цікаві заходи, а саме:

- концертно-ігрова програма за участю ансамблю “Єлисавет-ретро”, тріо” Дежа вю” та група солістів Кіровоградської обласної філармонії. Програму вела неперевершена Ірина Погребняк. Художній керівник - Олена Фурманова;

- пізнавально-розважальна програма для вихованців ГПД 3-4 класів, з якої учні дізналися про традиції відзначення Дня закоханих. Діти виявили свою спритність, кмітливість, винахідливість, беручи участь у різноманітних конкурсах;

- конкурс на кращу валентинку;

- години творчого дозвілля до Дня закоханих «Найщиріші привітання у Всесвітній день кохання».

2912

А в рамках Тижня англійської мови відбувся позакласний захiд "Love at the first sight", якiй пiдготували та провели учнi 11-х та 9-х класiв пiд керiвництвом вчителiв Зарiцькоï I.I. та Молчановоï Н.В.

Пiд час гри учасники прошли три етапи випробувань. У невимушенiй формi вони розповiдали про себе англiйською мовою, вiдповiдали на питання ведучих та один одного.

Окрасою свята стали виступи талановитих учнiв закладу. Учасники продемонстрували високий рiвень володiння англiйськoï мовою та навички спiлкування у реальних ситуацiях. Переможці отримали приз – професiйну фотосесiю.

22

Конкурсні програми, бесіди та ігри підняли настрій кожному, адже жоден учень не залишився осторонь святкування такого доброго та чарівного свята.

Як і завжди, усі охочі мали змогу через шкільну пошту виявити свої почуття однокласникам, друзям, учителям.

5681011131516171819202124