Програми вступних випробувань на магістратуру

Вступне випробування – оцінювання підготовленості вступника, що відповідно до Правил прийому може проводиться у формі єдиного вступного іспиту (ЄВІ)єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ), а також очно та/або дистанційно (за рішенням ЦДУ ім. В. Винниченка; для осіб, які зареєстровані та перебувають на тимчасово окупованій території – за зверненням вступника), фахового іспиту, а також співбесіди з іноземної мови, для участі в конкурсному відборі на магістратуру. За результатами вступного випробування виставляється одна позитивна оцінка за шкалою 100-200 (з кроком не менше ніж в один бал) або ухвалюється рішення про негативну оцінку вступника “незадовільно”)

Програма співбесід з іноземної мови (англійської, німецької на вибір вступника) для вступників на здобуття освітнього ступеня магістра на основі НКР6 та НРК7, які проводяться замість ЄВІ з іноземних мов.

Програми фахових іспитів при вступі на навчання для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 за спеціальностями: 

Факультет математики, природничих наук та технологій

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Факультет фізичного виховання

Наказ "Про затвердження програм вступних випробувань" №78/1-ун від 22 квітня 2024 року

Перелік вступних випробувань та інших конкурсних показників для участі в конкурсному відборі на навчання в ЦДУ ім. В. Винниченка для здобуття ступеня магістра на основі НРК6 та НРК7 2024 року