Вийшов черговий номер газети "ІНОЗЕМНИК"

inozemnyk.jpgУ 2009-2010 навчальному році за активної підтримки декана факультету Білоуса О.М. та заступника декана з навчально-виховної роботи Ющенко Г.О. продовжує виходити газета «Іноземник».
Черговий номер цієї газети побачив світ напередодні Новорічних свят. У ньому читач може ознайомитися із програмою перебування декана факультету доц. Білоуса О.М. у США за грантом від організації IREX.
Читаючи статтю Верещак Ю.М., кожен із нас відчує гордість за студентів факультету, які отримали незвичайні враження від візиту на далекий Зелений континент за програмою “Australian Language and Culture”.
Про особливості культурного життя студентства та незабутню подорож до міста Лева можна буде дізнатися із матеріалу студентів 2 курсу Деденко Г., Клименчук К., Чмир В., Соф’янчука В. та Рожкован О.
Газета пропонує враження студентки 4 курсу Солкарян Л. від перебування в Німеччині та думки студентки 3 курсу Кльованої Л. про свою подорож до Америки.
Про важливість і неоціненний досвід проходження педагогічної практики в літніх дитячих оздоровчих таборах висловлюється студентка 4 курсу Довга В.
Студенти молодших курсів Гаврилюк А., Остапчук А., Зайцева К., Околєлова Т. та Булах Д. презентують на сторінках газети власні творчі доробки, а дехто з них, можливо, робить перші спроби журналістської діяльності.
Новий номер газети є цікавим і різноманітним за своїм наповненням. Усе це дає підстави стверджувати, що видавнича справа на факультеті живе й розвивається.
Не може не тішити той факт, що під керівництвом заступника декана Ющенко Г.О. випуск «Іноземника» готують дедалі більше студентів 1-2 курсів, для яких досвід згуртованої праці навколо спільного проекту є напрочуд корисним.
Своїм існуванням газета «Іноземник» доводить, що наш факультет може запропонувати студентам не лише змістовне навчання, а й корисні позааудиторні заняття.