Чотиритижнева виробнича практика «Психодіагностична»

Чотиритижнева виробнича практика «Психодіагностична»

Студенти спеціальності 053 «Психологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти пройшли першу чотиритижневу виробничу практику «Психодіагностична» (керівник доц. Галушко Л. Я.), де змогли у реальних умовах успішно застосувати знання, здобуті в університетських стінах.

У процесі проходження практики студенти продемонстрували вміння самостійно організовувати й планувати роботу практичного психолога-діагноста, володіння основами теоретичних і практичних знань з фундаментальних психологічних дисциплін (загальна психологія, вікова та педагогічна психологія, соціальна психологія, психодіагностика тощо). Ця практика уможливила доповнення та закріплення теоретичних знань із курсу психодіагностика, засвоєних у процесі навчальних занять. Це сприяє розвитку практичних професійних умінь та навичок, набуттю досвіду творчого підходу до розв’язання реальних завдань, пов’язаних з майбутньою сферою нашої майбутньої  професійної діяльності.

На звітній конференції відбувся обмін враженнями, аналіз проблемних ситуацій, обговорення практичних навичок, здобутих під час практики, обмін думками щодо труднощів, які виникали у процесі виробничої практики.

Отриманий досвід у справжньому робочому середовищі не лише покращив наші практичні навички, але і сприяв формуванню професійної ідентичності та визначенню напрямку подальшого розвитку у галузі психології.

 

Матеріали підготували студенти ПП 20Б: Анастасія Мазур та Карина Ганчаренко