pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Локарєва Юлія Валеріанівна

Lokareva

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри, член Національної музичної спілки України

Освіта:
Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В. Винниченка,  1997 р. Спеціальність: Музичне виховання та народознавство.

Напрям наукової та професійної діяльності: «Професійне становлення майбутнього вчителя музики у процесі вивчення музично-теоретичних дисциплін».

Тема кандидатської дисертації: «Професійне становлення майбутнього вчителя музики у процесі вивчення музично-теоретичних дисциплін», 2012 р.

Профілі: Google ScholarWeb of Science

Дисципліни які викладає: теорія музики та сольфеджіо, гармонія, поліфонія, аналіз музичних творів, історія зарубіжної музики, основний музичний інструмент.

Коло професійних інтересів: «Професійне становлення майбутнього вчителя музики у процесі вивчення музично-теоретичних дисциплін».

Підвищення кваліфікації:

Сертифікати проходження підвищення кваліфікації

Науково-дослідна та міжнародна діяльність:

Репозитарій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка  з публікаціями, підручниками, навчально-методичними посібниками, монографіями викладачів кафедри мистецької освіти.

Художньо-творча діяльність та громадська діяльність:

Викладач активно займається підготовкою студентів до виступів на сцені університету, Кіровоградської обласної філармонії, концертних майданчиках міста та області, а також до участі в обласних, регіональних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах та фестивалях. Студенти нагороджені дипломами І ступеня та Гран-Прі: Ноговіцина К. (лауреат І ступеня); Ковальчук Т. (лауреат І премії), Єпіфанова Н. (Гран-прі), Вінцковська А. (Гран-Прі) та ін.

Локарєва Ю.В. є членом організаційного комітету конкурсів-фестивалів та журі «Сходинки до майстерності», «Твоя мрія», «Тріумф-фест», «Співограй». Розробила вимоги до двох інноваційних музично-теоретичних номінацій фестивалів: «Художньо-творчий проект» та «Юний теоретик». Входить до спільноти викладачів музично-теоретичних дисциплін міста та області, демонструє відкриті уроки, методичні розробки, креативні розвідки.

Викладач бере активну участь у телевізійних проектах: автор дитячої телепередачі «Музична скринька» (20 випусків) та студентського телевізійного проекту «Гаудеамус» (20 випусків 100 ефірних показів) КДТРК. Участь у теле-шоу «Ми» та програмі «Влада таланту», присвяченій конкурсу-фестивалю «Сходинки до майстерності» на Кіровоградському обласному телебаченні.

До 2020 року працювала заступником декана з навчально-виховної роботи.