pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Назаренко Марина Павлівна

Nazarenko

кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри

Освіта:
Кіровоградський державний педагогічний інститут ім. О.С.Пушкіна 1991р. Спеціальність: Музика і педагогіка

Напрям наукової та професійної діяльності: професійна підготовка майбутнього педагога-музиканта

Тема кандидатської дисертації: «Формування готовності майбутнього вчителя музики до інструментально-виконавської діяльності на основі інтегративного підходу»,  2009 р.

ORCID ID: 0009-0009-0582-8126

Профілі: Google ScholarWeb of Science

Дисципліни які викладає: «Хорове диригування», «Основи матеріальної культури», «Хоровий клас», «Основи концертмейстерської роботи», «Теорія і методика музичної освіти»

Коло професійних інтересів: професійна підготовка майбутнього педагога-музиканта

Підвищення кваліфікації:

  1. Криворізький державний педагогічний університет, кафедра методики музичного виховання, співу та хорового диригування. Довідка про проходження стажування № 09/1-37 від 03.05.2017 р. Тема: «Вокально-хорові дисципліни в системі професійної освіти» Звіт про стажування затверджено наказом ректора КДПУ ім.В.Винниченка № 71-ун від 02.06.2017 р.
  2. Криворізький державний педагогічний університет, кафедра методики музичного виховання, співу та хорового диригування. Довідка про проходження стажування №09/1-29 від 20.06.2022 р. Тема: «Інноваційні підходи до диригентсько-хорової підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва» Звіт про стажування затверджено наказом ректора ЦДПУ ім.В.Винниченка № 111-ун від 29.06.2022 р.
  3. Криворізький державний педагогічний університет, кафедра методики музичного виховання, співу та хорового диригування. Довідка про проходження стажування №09/1-45 від 30.11.2022 р. Тема: «Інноваційні підходи до диригентсько-хорової підготовки майбутнього вчителя музичного мистецтва» Звіт про стажування затверджено наказом ректора ЦДПУ ім.В.Винниченка № 220-ун від 14.12.2022 р.

Сертифікати проходження підвищення кваліфікації

Науково-дослідна та міжнародна діяльність:

Репозитарій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка  з публікаціями, підручниками, навчально-методичними посібниками, монографіями викладачів кафедри мистецької освіти.

Художньо-творча діяльність та громадська діяльність:

Бере активну участь у науково-організаційній та профорієнтаційній роботі кафедри

Член оргкомітету Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Музичне мистецтво» (вокально-хорове та інструментальне виконавство) (2019 р.)