pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція «Формування професійної компетентності сучасного педагога засобами освіти: історико-методичний аспект»

На запрошення нашого партнера КЗ «Харківської гуманітарно-педагогічної академії» ХОР 15 грудня 2023 року викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній онлайн-конференції «Формування професійної компетентності сучасного педагога засобами освіти: історико-методичний аспект»

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Реалізація компетентнісного підходу в змісті дошкільної освіти»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі  Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Реалізація компетентнісного підходу в змісті дошкільної освіти» яка відбудеться 9-10 червня 2022 року.

Інформаційний лист

Програма конференції

Всеукраїнська науково-практична конференція «Освіта дітей дошкільного та молодшого шкільного віку: виклики та перспективи»

Запрошуємо взяти участь у роботі
Всеукраїнської науково-практичної конференції
«ОСВІТА ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»,

Конференція відбудеться 20-21 грудня 2021 року
Робоча мова конференції: українська.
Форма участі: дистанційна.

День української писемності

До декади української писемності та мови кафедрою методик дошкільної та початкової освіти проведено онлайн та офлайн заходи (відповідальні Жигора І. В., Кіндей Л. Г., Іліаді О. І., Горська О. О., Федотова С. О.):

Наукові проблеми дошкільної та початкової освіти

Кафедра методик дошкільної та початкової освіти факультету педагогіки та психології ЦДПУ імені Володимира Винниченка спільно з бібліотекою презентувала виставку наукової та методичної літератури з проблем окремих методик навчання в початковій школі та закладах дошкільної освіти. На експозиції були представлені як праці провідних вітчизняних фахівців, так і наукові здобутки викладачів кафедри. Як засвідчила виставка, бібліотека має фонди, достатні для забезпечення потреб одразу кількох освітніх програм: «Початкова освіта» і «Дошкільна освіта», тож студенти мають можливість долучитися до кращих зразків педагогічного досвіду, відображеного на сторінках книжок.