International Activities

Інфодень «Horizon Europe launch day in Ukraine»

Інфодень «Horizon Europe launch day in Ukraine»

Для українських учасників 3 грудня відбудеться інфодень «HORIZON EUROPE LAUNCH DAY IN UKRAINE» про можливості програм «ГОРИЗОНТ ЄВРОПА» та «ЄВРАТОМ»

Міністерство освіти і науки України повідомляє про проведення 3 грудня 2021 року з 12:00 до 18:30 (за київським часом) інформаційного заходу «HORIZON EUROPE LAUNCH DAY IN UKRAINE» з метою висвітленнята обговорення участі України у наступній Рамковій програмі європейського союзу з досліджень та інновацій «Горизонт європа», а також інформування щодо успішного досвіду успішних українських проектів у попередній рамковій програмі европейського союзу з досліджень та іновацій «горизонт 2020».

До інфодня запрошуються провідні вчені, дослідники, інноватори, представники влади, малого, середнього бізнесу та всі зацікавлені.

Інфодень  відбудеться у змішаному форматі: офлайн (до 100 учасників) і онлайн. Для обох видів участі потрібна попередня реєстрація за посиланням, що відкрита до 21:00 2 грудня 2021 року (четвер). 

Звертаємо увагу, що долучитися до офлайн події зможуть лише перші 100 зареєстрованих учасників. Вони отримають докладну інформацію про місце заходу та повинні будуть надати COVID-сертифікати або тести відповідно до карантинних вимог. Для перших 150 зареєстрованих учасників передбачені сертифікати від МОН.

Детальна інформація за посиланням