International Activities

Міжнародний відділ запрошує на онлайн-лекцію про міжнародну безпеку і тероризм в Африці

Міжнародний відділ запрошує на онлайн-лекцію про міжнародну безпеку і тероризм в Африці

Наші партнери Інститут права та адміністрації та Відділ розвитку та співробітництва Поморської академії в Слупську запрошують викладачів та студентів ЦДПУ на останню лекцію в рамках другого випуску «Лекції на 5+»

Лекція відбудеться 20 грудня 2021 року (понеділок) і розпочнеться о 18:00 за київським часом. Подія буде доступна через платформу ClickMeeting та на нашому каналі YouTube. Лекцію на тему «Міжнародна безпека та тероризм в Африці» прочитає проф. Карлос Хорхе Куете (Carlos Jorge Quete) з Університету Агостіньо Нето в Луанді, Ангола.

Проф. Куете має докторську ступінь з міжнародного права, працює професором на юридичному факультеті Університету Agostinho Neto в Луанді, де також є координатором програми Центру правових та економічних досліджень, є членом Наукової ради Кафедри правових, економічних і соціальних досліджень та Вченої ради факультету міжнародних відносин. Він також є членом Вченої ради наукового журналу «Sapieńcia», що видається юридичним факультетом Католицького університету Анголи. 

Про лекцію:
Метою лекції є аналіз поняття «міжнародна безпека» у двох основних напрямах дослідження. Буде представлено історичний та емпіричний розвиток міжнародної безпеки у контексті важливих подій та різних історичних періодів. Хоча використання та значення терміна «міжнародна безпека» є відносно новим, цей термін належить до проблем, які протягом історії впливали на  життя людей.
 
Модератор: dr hab. Mikołaj Tarkowski, prof. AP з Інституту права та адміністрації Поморської академії в Слупську

Ведучий: dr hab. Marek Łukasik, prof. AP - Проректор з розвитку та співробітництва Поморської академії в Слупську

Приєднуйтесь до лекції через платформу ClickMeeting:  https://akademiapomorska.clickmeeting.com/a-lecture-international-security-and-terrorism-in-africa

Приєднуйтесь до лекції через YouTube:  https://youtu.be/cI3ov8lG3aI